小朋友齊打交online LFO 強勢回歸

952 回覆
136 Like 21 Dislike
唔睇好 分分鐘都係喺啲回合制game copy&paste
我真係唔介意
肯將個故事寫埋落去我就肯定埋單
不過唔知佢捱唔捱得到嗰陣
又真 完到個故我就心滿意足
最驚擠牙膏咁將已有劇情慢慢出
玩一兩年見開始冇油水就收皮
完全冇新劇情
其實去到最後好絕望就算卡倫冇中解體咒都未必夠人皇打人皇好似係號稱最強合體戰神
唔洗人皇
淨係三隻摩摩星人已經打撚到卡倫同迪格斯一仆一碌啦

不過故事寫落去應該主角都會掌握埋超界力量,同埋一堆配角都會趕去南極救場(例如終於唔係出十招就會解體既真天魔)

其實另外黑羅剎一挑3個舊將嗰度又係型到仆街
點解冇人講
小朋友齊打交, 當年係咪香港人創作?
好撚勁
原型係LF1同LF2
出自兩個香港人Marti Wong 同Starsky Wong
黑夜之神好似係4個
奧龍 蓮娜 揹住棺同用血嗰個

一日本體未學識超界力量 都係冇勝算
原來我記錯
睇返黑夜之神嗰集
係巫神一個睇水
奧龍、蓮娜、烏邪、血狂再加3隻暗黑戰神7條友衝咗入漆黑世界追殺小丹、米兒同黑羅剎

然後黑羅剎一個秒哂7個。。。
主角應該得星仔一個係本體識超界力量
其他人係合咗體之後先用到少少
但同專精超界力量既戰鬥型摩摩星人冇得比
睇落好似冇時間俾主角團去學
星奇又已經殺緊上去 其他人又俾人捉哂
官方如果繼續出可能係人皇返到寂谷打邪鬼
00後直程連lf2都未撚聽過添啦
應該係啲淨係玩過lf2,但冇接觸過lfo嘅人
三個摩摩星人既主子咪就係惱,捉哂佢哋返去見主子反而製造到機會比星仔同迪雲會合返

9估星仔之後教迪格斯、卡倫佢哋超界力量

另一條線係小丹米兒黑羅剎同天魔嗰堆會合,然後藍龍族/正派摩摩星人教佢哋超界力量,再去救返主角
私服入到GAME
全螢幕隻mouse唔見左
視窗又得返800X640
有咩方法搞
唔知有冇記錯
但故事好似講三個摩摩星人係聽主子命令去跟惱做野
有消息update未
我覺得點都有臥底 如果唔係唔洗作3個出黎
快啲完埋個主線故事佢等左好多年 感動
仲玩唔玩倒
玩到,但相容性係問題
我win10 玩 全部正常,係無得連線
我win11用startlfo右邊頁開全螢幕,入game完全冇問題喎,搞唔到你建議去ibbs問下
IBBS申請AC個認證寄唔到落mail到
今日搞返個視窗化大左少少,算睇到下
但入到game玩一排開始卡卡地
上下左右會唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞