[托哥打開大金庫] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
老實講
到而家仲選擇留喺呢個香港
搵到方法令到自己過得開心咪算囉
旅行又冇得去
搵個明星去聽去迷都走去用政客標準去批死人
諗起昨日車區竟然有Ching吹奏麥麥送
已經唔撚想講波
我覺得迷鏡一向冇問題
但黨同伐異就有問題
講到聽咩明星就代表你立場咁
搞到鏡粉特別高尚咁
明明就係自己政治立埸行先批死其他人
其實咩fans都有好多戇鳩㗎喇
點解要放大鏡粉啲柒野
Barcelona are waiting for Juventus decision on Depay deal. Memphis has contract termination ready with Barça since Saturday, but he'll only proceed once he finds an agreement with new club. 🚨🇳🇱 #FCB

Talks still ongoing with Chelsea for Aubameyang. Alonso, not in the same deal. @FabrizioRomano

唔好傾plx
球員可以用stat分析 artist靚唔靚仔呢樣嘢就好主觀
咁只可以代表你唔係anson lo嘅target audience
樹大招風
扮傾拖死疤狗is ok
但唔該正正經經搵人靜雞雞斟好Toney先

覺得支持&課金劉細良、黃世柒、燒山個班KOL
擺明鍾意聽佢地d fake news 逃避現實
咁岩姐
呢樣真,留得係度就預左㗎啦

成日係度批鬥,咁唔鍾意就移民啦,煩到仆街
一開始批鬥其他人個陣又唔見有人出嚟講
分分鐘批鬥得最勁嗰d都係移左民去到英國仲上連登批鬥緊
最慘係移左民既香港人圈子又係鬥黎鬥去
係 連登車狗都好多戇鳩嘢
移民後真係要帶眼識人
你有心得?
好想要甘美治

Todd哥無你哋想像中咁傻

同場加映 Todd哥詭計
有傻閪鏡粉話姜撚成就已經高過張國榮
因為一出道就攞咗唔知叱咤男金定我最喜愛
話哥哥要等幾年先攞到勁歌男金
但又唔諗下以前出道有幾難
連王寶欣送禮勤呢啲都要企埋二線
當年差唔多成個韓國都識當年情呢隻歌
連我早幾個月喺到播我個韓國上司都識跟住哼個前奏
你叫宜家班鏡去日本韓國開Show
有冇當地人去睇都成問題
第2樣收工啦

疤狗家陣免費包人工借Umtiti出去意假
咁salary cap就空左出黎reg Kounde
鏡佢地覺得係黃
連登仔當佢哋藍喎
疤狗家陣真係好撚絕, 求意假球隊免費收留垃圾
得返神將Braithwaite
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞