[托哥打開大金庫] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
大家都李城出品
比下面
火化用自己對妓個表現壓哂價啦
李城:啱啱開季 1場半場踢得差d正常啦
即刻唔再比你驗貨 廢時露底
第一場逼搶都番哂黎
上場波都識傳埋
又唔好屈車30m追羊
人地開價啫
曼聯d轉會傳聞係當讀者on9
識揀酥皮蛋撻代表你個人層次又高左
https://lih.kg/3118348
其實麥龜除咗廢啲之外冇咩唔好喎
佢體能真係癲撚到
85m火化?
希望Todd哥唔好再panic buy了!

唔好再行Marina條舊路!
香港真係有咁多歌迷咩大部分都係「新大台」PR嚟,抵制哂其他藝人剩係捧鏡就得
我屋企d女人
佢條女係真係弱智
其實你唔知又唔代表無既
todd 同杜sir 完來唔係傻既
其實有時諗
係咪d人有錢無訂洗
其實開返關係咪又會用果筆錢飛返去韓國搵韓星
70分鐘先換入嚟,有幾撚癲?
男校粗口
呢場我冇睇
但魯狗上年8日3戰都可以Box to box 90分鐘
Aubameyang put a stop to the operation to Chelsea for now. (@gerardromero) #CFC

🚨🚨| Martin Braithwaite wants to stay at FC Barcelona & has told the club that he deserves an opportunity, after Memphis & Aubameyang leave.
@CatalunyaRadio [🎖️]

🚨🎖| There is a contract termination agreement between Memphis and Barcelona, ​​but the player demands too much money from Juventus and now they are also studying other options. [@DiMarzio] #fcblive
唔講鏡
知唔知林家謙MC呢啲而家出面幾撚紅
其他人唔講
對住Eason, 楊千嬅呢堆
手握過億身家已經上晒岸做到財務自由
都要奶到咁撚肉酸
只能夠講佢地俾人杯葛就抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞