Sunny呢條仆街真係好撚假

281 回覆
2390 Like 159 Dislike
可唔可以聽下elaboration,小弟不才,想先請教一下最撚差既原因,希望唔係聽到d“問點解最撚差咪最撚差”之類
Fans得垃圾 自己就狂買值錢野
片就淨係識拍垃圾 得閒就攞公益過橋 食水就勁深

屌你老母香港youtube有你條垃圾sunny係恥辱 字都唔撚識多粒就返老母個西啦淘寶撚
你自己假定所有批判Sunny嘅人就係唔抵得佢搵到錢
直接jump to conclusion唔撚差?
一句企高地就無視晒前面所有人嘅argument同論點又唔撚差?
請問點解又會唔抵得佢賺到錢?
連佢係咪真係賺到錢或者賺幾多都未知

唔係真係仲要問啊?
定你係真心咁覺得㗎?
唔好意思,唔知點解你會咁樣覺得我係假定"所有批判Sunny嘅人"啦,我睇左兩次好似都冇見到我用過,定係我差到比左個ILLUSION你呢?你唔係真係咁諗呀?真心咁覺得㗎?

求其一句jump to conclusion without any proof,幾好既

高地呀Argument個D,我又希望再了解多D係咩野令到呢條友好似十惡不赦賤過支共

至於點解唔抵得佢賺到錢?我唔知啦,我估係"所有批判Sunny嘅人"都妒忌心重掛,"所有批判Sunny嘅人"都有種睇人仆街最開心掛,我推斷既JE,可能"所有批判Sunny嘅人"都唔係咁諗,同埋話唔定"所有批判Sunny嘅人"都知佢賺幾多掛,所有大哥
咁樓上邊一個係唔抵得佢搵錢
Sunny又搵幾多錢啊?
一定報警 call下食環 call下消防 睇下有無咩違規野
依家就淨係屌你老母唔教你用腦 無其他原因
認左錯再講啦,條撚樣冇認過錯
收皮喇,點解佢地犯錯洗白一定要原諒?出錯前又唔見佢地提早認錯話賣淘寶野俾自己啲fans?NFT只係導火線,後面所有公關災難都係佢地自己搞出黎,我都唔知撐乜撚野。呢頭扮下野好似認錯,轉頭DC入面又屌9人,又話人食樹根,又話出返直播片嘅back up轉頭又用其他藉口話唔出,不斷開空頭支票。真係唔知佢地邊忽係認錯囉,係人都會犯錯,但佢地有心認錯咩,由一開波已經唔係認錯態度,咁點解我地觀眾要原諒佢地,佢地洗白就一定洗到?唔可以繼續屌?
我依家屌你老母就叫唔理性
你唔好咁on9啦 佢唔係表態食黃個陣水之前 d臭史多到數唔哂
仲記唔記得佢去智障學校玩鳩d智障?
仲記唔記得佢同支那多士罵戰?
仲記唔記得佢同mr love兩件垃圾D情史 兩個麻甩佬開Live叫人donate俾佢爆料?
仲記唔記得之前成個潮童咁撚樣周圍炫富?

依家好似你依種小學雞fans大個左之後先會係度盲撐 笑而不語
其實佢哋唔止一樣呃人/錯
佢哋解釋nft條ama話會一刀不剪直出》之後柒到話唔會

係dc group話觀眾瘀血
係dc group屌hater/觀眾 叫人hater食樹根
聲稱自己2019之後唔用mic> 賣比觀眾又話我唔知咁多
2020?仲用淘寶figure
唔記得仲有冇?

其實錯都唔緊要,但公關做唔好,真係食屎架
唔洗原諒呀
你咪繼續屌條條片都幾百人衝入去屌佢
係咁開新post
我就自問冇咁得閒理啲自己唔鍾意嘅人
呢個人正仆街中嘅賤種
有拍片道歉既
佢地只係認做得唔夠好、信錯人、唔小心、會再做好d、唔夠小心乜乜柒柒

由頭到尾冇認過

1.明知NFT高風險仲哄小朋友買
2.淘寶野扮本地野
3.低成本野賣到貴一貴
4.借黃吸金,實質都係幫襯淘寶
5.依加仲想借埋d夕陽行業、貓貓狗狗拎光環想洗底,收皮啦,明明本身個channel咁耐都冇關心過依啲野,閪左就想洗底?發夢啦
Etc.
真係好假 假到嘔
關反鏡鬼事,鏡粉又好,sunny粉又好,依啲目標觀眾心照啦
係係係
我覆你一兩句=“條條片都幾百人衝入去屌佢/
係咁開新post”
話唔care又唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞