Sunny呢條仆街真係好撚假

281 回覆
2390 Like 159 Dislike
KK園巨大化
捉曬d日新國民入去
係人都知佢想洗底
以前有舊同事有睇哂sunny D片
然後逼我睇佢地一集 當時心諗咁無營養既片都睇得落手
見呢個post又講返 決定睇下佢地有出過幾多條有關文化 保育 環保既片

結果都係得兩條 仲要係道歉之後先出
另一個感想係呢個youtuber view數都跌得幾勁下
假到傻嘅都睇得出
講得好 兩條友不嬲剩係鐘意吃喝玩樂
而家為左洗白 做埋d 自己都唔鐘意同唔enjoy 既題材 老實講 係條片入面 creamy d 行為舉止完全比唔到觀眾感覺係鐘意狗既
唔係唔得
但做到無左自己同感覺無左尊嚴同好柒囉
全世界都知呢兩條友為錢為洗白 做d偽善野
Sunny 上條片做運動拍到成個小丑咁
岩呀 餵狗個幕 都睇得出 creamy 唔係真係愛狗
又係Chok d 低能聲 企到遠一遠 叫d 狗 食啦 咁
都係個句 又要扮有愛心 可愛 天真人設啦
小學雞fans群
真係為下一代擔憂 老母塞部平板俾佢就係睇依種垃圾
開返2.0 group
我即刻follow返同俾返like
己joint
但佢條新片都仲有 10 萬 view, 10 萬 view 好似都有收入?
老老柒柒佢浦返頭 拍返啲吃喝玩樂都無咁反感
點解變咗私人
緊係有啦,一個月出幾條片,幾雞架啦
好肉酸阿,想洗白都要用下腦
呢啲感覺似Rock哥做
台灣果個都係為左洗底先救人
東張西望式轉移話題
乜撚都可以反鏡
突發慎入!直闖柬埔寨KK園區(feat Creamy)!

封面: Sunny o住咀比人電緊
你係個商場見呢排$unny個朵咁臭
都唔會俾佢喺度搞免得影響商場形象
c.yoga
衰左之後,唔拍片做好事洗白,唔通繼續作奸犯科,加深佢係仆街既人設咩
呢個唔係就係市場機制帶來既好處咩
佢就係知自己瀨左野,啲觀眾數大減,所以先拍返洗白片來救亡,你理得佢動機係咩,係咪真心想做好事,結果係做左好事就得啦
Dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞