Sunny呢條仆街真係好撚假

281 回覆
2390 Like 159 Dislike
sunny岩岩又出左新片 片就唔放出黎啦

片既標題: 【突發】照顧在滿地排泄物環境惡劣救出的小狗!動物救援都在做什麼?ARHO SUNNY

睇到標題即刻想講 Sunny 你條仆街真係好撚假 之前只係拍咩 蒙眼挑戰 吃喝玩樂 staycation 巨大化既片

一條關於香港文化同小動物既片都冇!

出左事之後連出關於香港文化同救助動物既片

你老味你條垃圾係要幫香港文化同幫小動物既就一早出左片講啦

之前仲有咁多訂閱 關注度咁高

依家出左事 比NFT,淘寶事件搞臭自己招牌之後就連出香港文化同小動物既片尼博人同情

吊你老味成件事噁心到

香港文化同埋動物唔係比你條垃圾拎尼上位
真係洗白片
假撚到
學下人哋親身去柬埔寨救人或者可以翻身
一出片訂閱一直跌
好心佢收皮啦
暗黑兵法
博大家眼球
一對騙子
下年新年咪又係一車車錢袋落佢袋
唔係點會有鏡粉
技窮了
直頭唔好比view佢唔再理佢先係最好既處理方法
好撚仆街,[

[le

[/left]left]

[/left]要攞埋啲好慘嘅貓狗做洗白,
yes yes yo 做乜好冇野做不如睇下youtube好冇?
難講啦 佢本身7月都話因為出NFT 又話咩50訂閱慶祝活動 會係知名商場搞埃及展 結果影都無埋
快啲死啦兩條社會人渣
Sunny哥哥唯一出路就係去柬埔寨救香港人出黎
收皮啦 崔世雄
搞死左fb group先敢出片
條人渣以前淨係拍啲掃名牌住靚酒店
大大聲話個濕鳩公仔值60萬要賣畀觀眾
宜家出事就出呢啲片又去木廠又去拯救動物
假撚到仆街喇好唔好丫
或者留低打工
佢個resume幾適合
唔小心click 左佢條片…俾倒讚會唔會當我冇睇過
做好事又屌,唔做又屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞