三國志 · 戰略版 (71)- 大混戰!落幕!

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
但普通模式同挑戰模式唔同,普通模式都仲有自己服幾百人去頂,最多比對面多一倍人數,但挑戰模式一外交失敗/擺明玩攬炒,真係200人打晒成個賽區😂
第9季就開始
莫家軍?
6服唔係一直想打63咩
呢個世界果然無永遠嘅朋友/敵人
新手第一次pk 賽季開荒
想問下夏太黃開荒第一隊出肉弓先?
定係可以直出吳騎
肉弓 淵騎 34呂
如果你考慮裸轉吳騎,蜀騎346仲好用
好似好多勁ser 5 6 7 63都打挑戰
岩岩入PK 驚抽唔到
346就白版
我滿紅夏太
滿紅香香 一紅凌統
想玩一下吳騎體驗下 下季再玩虎臣
呢樣真,花果山落同州拎上庸會成個story唔同曬,我唔怪龍九的,同佢玩左7季,事實我地青羽做既都

係拳頭外交,同太多大盟結盟係一件唔好事黎,就算結了盟

Hold唔住場都只會搞壞曬成盤棋大概佢唔明呢個道理

畢竟係115個時根本就無外交呢回事
吳騎使用者,吳騎打架睇你塊面,戇鳩起上黎滿紅藤甲

太尉都打得穿(打五喵試過爆左佢頭
滿紅吳騎 滿紅虎臣 初季果陣試虎臣 十場大約2場有驚喜
其他時間都係1換1
最大問題係唔穩
雖然吳騎都唔穩 但機率無虎臣咁低
最大分別係吳騎就算輸都好 都有萬幾兩萬兵剩 虎臣可以一萬以下
初期無乜資源 兵力好重要
龍九真係女黎?🤤
er.................,正身未見過,唔知
一陣盟都無人開,d 農夫點算

這算高紅嗎?
有冇人轉咗69服
下季袁術太史左慈有無得諗
就算衝鴨同花果山落同一洲都係無分別,一樣400人打1000人,最終結果都一樣係落匪打天下

我認為衝鴨輸嘅原因係一洲不能容二虎,PK7004最勁果兩個小組(衝鴨、正義幫)落埋同一洲,兩班人開荒極限發育已經好多圈地、搶地等磨擦,一早就唔妥大家,後來西城開關失敗加劇雙方不滿

衝鴨同正義幫開拖係遲早嘅事,就睇邊一方拉攏到其他洲入自己果邊陣營
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞