三國志 · 戰略版 (71)- 大混戰!落幕!

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
血刃孫權吳騎 評分幾多
人地2年幾都係3個月一季都仲係咁多人玩
接受返人地原有既野啦
你要快迫人地同你地
陸服唔怕無左你地玩 講課金量,就算63服去計,都唔及得陸服既人去課
上邊真係大把服個個課到滿紅,50萬人仔滿紅AC?真係個個服都執到幾十個出黎
S9了 長大啦 割據有咩用
係冇用
肉酸姐
似你老母咁
心理問題 如果季前講好有割據 突然為咗盟友拎霸業 個心點都唔好受
你又知陸服無人叫悶?
季季同人鬥早起身打賊真係好好玩咩?一係佢就最尾一個月無限打賊啦
有無人用過/見過 關妹蜀弓 (姜維 關妹 龐統)?
勁唔勁?
白板拎援甲同快速比人打爆有乜分別?
你0紅VS人地高紅
你已經蝕左個加減傷同回血%先
有邊幾隊係必要援甲? 要去到有魯肅隊既果隊仲要係自身想拎魯肅BUFF既果隻去援
咁你要用援甲果隻0紅,少左加減傷% 你比中高紅打
第1RD你都受哂所有傷啦,第2RD比人打就爆埋你,仲點有用呀
唔好講咩會撞白板隊就有用
靈動就有用
0紅陸/權/張角 用援甲=加速比人爆頭
季初成班柒頭沖出黎話打63先認真打
咩2星期完game
之後落匪又係6服落先
而家仲要搶埋盟友割據都唔見得有霸業
肉撚酸到
割據真係無用,割據同歷戰只係名既分別
滿紅虎臣,今季打落,真係垃圾一樣
卡池問題

我覺得歷戰個池仲靚
冇咁多垃圾
白板唔可以打白板?唔可以打中紅?
吳槍程普帶援助第一回合震到孫尚香會無用?
又散?
又話晴媽打埋S9先退?
換天公定雄才好
我自己覺得麻麻
放落去比馬超搭關妹,打出黎睇既傷害同埋觸發既效果會更大
係無用 但被當condom 就唔爽
無話人地唔叫悶
但人地打裝刷裝同埋人地唔係3-4服合做一服
人地真係至少6服合埋黎爭 你會覺得咁樣快得過港澳服?
唔講人地1打1 人地就算分3批 2V2V2或者3V3 個戰局都耐玩過港澳服
唔少盟打完頭2個星期見對抗唔到,就放棄,加入去人地果邊
依D咪就係變到唔耐玩既情況
傑夫 帶隊跳63
慘得過你老母死左下世都係做匪
白板可以打白板
你記得哂邊個白板去專撞人地囉
你確保你鋪鋪就一定震到人地隻單核?
你確唔確保到你拎盛氣可以鋪鋪封到人地雙輸出?
第2點就係,我用香騎見你槍都避啦,仲拎吳槍打香黎講
正如太尉見騎都避,怕係當鋒騎一樣
嬲到
你拎割據就唔係condom咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞