三國志 · 戰略版 (71)- 大混戰!落幕!

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
我覺得是官聯軍輸了。本身官聯軍的盤算大概是匪一座州府

都沒有,花果跟鴨下匪的只能歷戰。

官還可以分霸業,現在許昌丟了,只能講官軍太輕敵,是不

是之前西涼既錯覺令到你地覺得匪好易打。墨魚既副盟開個

盤口話2000隊就打得穿,我覺得以聯軍既綜合戰力黎講,

2000隊只能當做1200隊黎用

到琴日墨魚仔大總攻已經認證左呢件事

下得匪的人就預了只有歷戰,輸贏的定論每人都不同

官覺得鴨猴無霸業/下匪就贏左

相反,匪角度係令到1000個官無霸業就已經係贏左

獎勵已經唔係最重要既

點解無霸業,怪就怪墨魚仔班天才管理層罷了
隻呂布既技都太惡
首先佢已經無視左剋制先 即係你全槍打佢都唔會有優勢
第2,係佢騎兵都可以剋返你盾兵,唔洗諗藤甲頂物傷 有火技燒撚到你喊
第3,有99%免控技
第4,隻呂布本身招技仲可以有機率混亂你/偽報你 太尉盾本身打騎已經無優勢仲要有偽報,即時宣佈死亡
我覺得你呢個視野似係正義幫既視野
始終7004由頭到尾正義幫想做垂簾聽政,造王者
其他盟好似磐石,神樂,且試都係keep住自己州府就算
不過締墨今鋪就慘
正義幫抬佢地轎抬到反轎
締墨繼上季畀由大Dee,張家輝為首逆戰反水後
又一次出事,又一次事願與違
我最近先知原來佢係125
再分析埋點解鴨猴選擇落匪唔以官軍姿態打落去

因為鴨猴係分開落州,咁岩資州勢力位處中間,一齊反水個

時鴨會比人幾邊夾,而猴還在山東被封死,基本上大羅神仙

都救唔到場

如果正義搶不到下三入司關口的話,故事就會唔同曬

既然幾邊比人夾爆,就只能落匪

綜合以上情況,118既2 team挑戰由落州個一刻起,根本都

無諗過拎霸業

而我係鴨入面,聯軍未反水之前,我地只係覺得好撚悶
遲下你會發現原來牛絲係63
長沙灣你呢
相認一下,我係熗神
官大約5個盟(已經唔計河北果班) 約1000人
匪4個軍勢 400人多d,人數差一倍有多都比匪搶左個州府拎唔返,真心柒到無眼睇見到正義輸真係好爽
最柒係臨急抱佛腳想塞洞,但塞唔落比匪成條入曬,

抆都抆唔返出黎

箭塔陣係mvp
妹妹
笑左,就算唔用吳騎,仲有一堆太尉麒麟同群弓
苦瓜同孫一
別踢爆
你係盤石果邊?
有冇見過洪荒
渣嫁,係咪對118服
感受到後服92-130既威力未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞