[塞戀]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
見到d仆街渣架七人車淨係裝一個人就想搵架坦克車碌撚扁佢
荃灣路慢駛
西隧都有得塞 好波

屌你西隧做乜鳩

西隧呢年塞多左好多

港島個出口設計on撚9
巴士多左好多繁忙時間特別車行西隧

唔識揸車就搭車啦

女人,Benz

唔識揸車就搭車啦

女人,Benz

回錯
深井

深井前啲個位又炒
又排隊上汀九

都話拆撚左深井出入口就即刻塞炒好多車
深井班自私撚屌你老母啦

反正轉車站下路入屯公朝早都係巴士專線嫁啦
好心深井果個位都轉埋巴士專線
無晒深井班自私撚屯公順暢好撚多

女人,Benz
西隧都有得塞 好波

屌你西隧做乜鳩

西隧呢年塞多左好多

港島個出口設計on撚9
巴士多左好多繁忙時間特別車行西隧

On99出口整個燈位
8am屯門揸車,塞到930am都未到沙田
龍翔道塞到停咗

你揸車仲上到連登
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步
但佢日日見到有車等埋佢都仲係會龜速行走
人地著高爭鞋行得快過你 好心你自己檢討下
屌趕住去interview呀仆街又塞
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步

好心坐下一架啦唔肯趕就

你揸車仲上到連登

塞到停係度
遲到1個鐘,哈!
一條龍翔道2個意外!
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步

下次直接叫個司機閂門開車走人啦

之前做輕鐵黃衫人,次次呢啲情況都示意司機可以閂門開車,咪阻住下班車
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步

之前做輕鐵黃衫人,次次呢啲情況都示意司機可以閂門開車,咪阻住下班車

諗住聽日玩下 等佢陪我罰下企
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步

好心坐下一架啦唔肯趕就

啱呀
依排已經行青公
屯門返屯門渣車屯公都要半個鐘
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步

如果唔係到時你上得車黎後面又有個施施燃咁司機應該點
紅橋有條女真係好黑人憎
日日都嗌佢行快兩步

如果唔係到時你上得車黎後面又有個施施燃咁司機應該點

九成九嘅師兄都唔會施施然咁揸
因為佢地揸得慢係連廁所都冇時間去

你揸車仲上到連登

係轉車站塞到可以落handbrake

食埋早餐都得 . 塞完屯公點知沙田新城市塞車龍尾逼番城隧
究竟屯門撚、元朗撚定天水圍撚低賤d?
日日咁塞法
一定塞到精神分裂
深井

深井前啲個位又炒
又排隊上汀九

都話拆撚左深井出入口就即刻塞炒好多車
深井班自私撚屌你老母啦

反正轉車站下路入屯公朝早都係巴士專線嫁啦
好心深井果個位都轉埋巴士專線
無晒深井班自私撚屯公順暢好撚多

女人,Benz

兩個司機行得走得出黎講數
冇人受傷就死埋一面傾啦撚樣呀
呢d位都炒得正廢閪
見到d仆街渣架七人車淨係裝一個人就想搵架坦克車碌撚扁佢

gta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞