[塞戀]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
上面堆圖好似唔識自己update

會唔會張相係上咗連登server
唔係再跟翻運吉個邊

會唔會張相係上咗連登server
唔係再跟翻運吉個邊

連登會自動save低左,
要用瀏覽器模式先睇到最新圖像
今日無人番工?

今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線
今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

翻學
今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

聽到呢句我就知今日又仆街了。。。
往日星期六都好順

今個星期我老闆日日返公司坐
我就遲足一個禮拜
今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

往日星期六都好順

我就遲足一個禮拜

強烈要求延長巴士線實施時間朝7晚7
仲有就係擴展去到三聖段

今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

往日星期六都好順

我就遲足一個禮拜

仲有就係擴展去到三聖段

同意,仲要入屯門方向都要有巴士專線
今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

往日星期六都好順

我就遲足一個禮拜

仲有就係擴展去到三聖段

最仆街既係d垃圾私家車唔到巴士線開始都唔轉線
頭先八點九左右有架私家車行行下巴士線想cut返入慢線 但太多慢線d車停晒係到入唔到
佢條撚樣就停左係巴士線到 塞撚住後面既巴士
原來過多幾百米有個警察係到放蛇
今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

往日星期六都好順

我就遲足一個禮拜

仲有就係擴展去到三聖段

最仆街既係d垃圾私家車唔到巴士線開始都唔轉線
頭先八點九左右有架私家車行行下巴士線想cut返入慢線 但太多慢線d車停晒係到入唔到
佢條撚樣就停左係巴士線到 塞撚住後面既巴士
原來過多幾百米有個警察係到放蛇

所以要襯入口係4線時開始巴士線
今日無人番工?

估唔到星期六都塞車
好彩有巴士專線

往日星期六都好順

我就遲足一個禮拜

仲有就係擴展去到三聖段

講漏咗 除咗三聖 深井例位都要封埋
巴士專線實施期間 青山公路所有車輛一律不得駛入
今日無人番工?

頭先入老龍一度慢車真係嚇死
幾驚佢星期三五逼我搭西鐵返學唔夠連weekend返份part time都要逼害我
今日無人番工?

幾驚佢星期三五逼我搭西鐵返學唔夠連weekend返份part time都要逼害我

頭先老龍地板油全程爆快LANE
今日無人番工?

屯門出九龍方向汀鳩橋橋底有私家車自炒

自炒

係果到塞緊前面長唔長龍

係果到塞緊前面長唔長龍

Sor,太遲覆你,我諗你都塞完
今日無人番工?

係屯公慢車扣咗少少分
早晨
早晨 今日三重彩定四重彩好呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞