準備dse 30-32分入ust gbus 你問我答

224 回覆
3 Like 81 Dislike
柒頭

吓 35?你話係就係呀 貼cert啦

巴打揀左咩科做A1

GPS

希望我細佬同你做到同學 佢4501
樓主串人 俾人撚完
仲要死雞頂飯蓋

你搞清楚邊個撚邊個先啦

科大qfin好撚威咩
成班on9以為好好笑
成班失敗者入黎諗住笑樓豬
考得好既高GPA既就以為終於有機會大條道理曬命

樓豬都認衰話得27分以為可以大笑特笑
點知仲黎個反轉話樓豬讀神科

你叫班連登仔點面對
結果冇辦法啦頂硬上啦
照笑啦
唔係點慰藉下自己既玻璃心

三大囝心態
樓主串人 俾人撚完
仲要死雞頂飯蓋

你搞清楚邊個撚邊個先啦

科大qfin好撚威咩
成班on9以為好好笑

最撚威其實係撚到你地激到仆街

無聊到
樓主串人 俾人撚完
仲要死雞頂飯蓋

你搞清楚邊個撚邊個先啦

科大qfin好撚威咩
成班on9以為好好笑

狗囝
樓主串人 俾人撚完
仲要死雞頂飯蓋

你搞清楚邊個撚邊個先啦

科大qfin好撚威咩
成班on9以為好好笑

無聊到

上連登唔通同你討論整火箭咩

有時唔怪得ust個朵俾人整臭哂

依家講緊你假膠賴好笑呀柒頭
郁啲就話激到人
樓主串人 俾人撚完
仲要死雞頂飯蓋

你搞清楚邊個撚邊個先啦

科大qfin好撚威咩
成班on9以為好好笑

無聊到

上連登唔通同你討論整火箭咩

有時唔怪得ust個朵俾人整臭哂

依家講緊你假膠賴好笑呀柒頭
郁啲就話激到人

UST個朵臭在上連登開post撚人?

建議樓主開post 要加 #曲

咁認真嘅 我叫你就貼 真係乖

媽阿好撚7阿 樓主你潛水都無咁7

行得正企得正駛咩潛 佢貼cert佢想攞彩嘛 咪俾佢囉 巧叻叻牙

樓豬柒撚到喊 諗住大人點知俾人秒左 而家係到執返渣沙
柒頭

巴打揀左咩科做A1

GPS

希望我細佬同你做到同學 佢4501

隔離po見到,加油

行得正企得正駛咩潛 佢貼cert佢想攞彩嘛 咪俾佢囉 巧叻叻牙

仲有幾隻狗仔圍埋一齊吠
我到話架啦係咪先
原post繼續用都冇問題

係隔離post都踢爆左1次都要柒落去
特別點名高xxxxxx同人xxxxx
好佩服你地on9既能力

小圈子圍威喂踢爆仲好意思講出黎
唔係睇到自己咁高 以為自己出名到 人人mon住你出吓

你柒咗就柒咗啦 好心提醒下你又要俾你屌

你啲思路真係好好笑
樓豬on9仲 要成班科大囝衝出衝黍 一副看透世事咁既樣
真係巴閉到 ,疊晒馬咁成個科大氣場出晒黎
真係UST世界第一 一切炒車都控制之內
實質就成班護主犬咁

上面有人講咗佢係qfin yr 2你仲要炒架車埋去,真係唔知邊個on9啲

你睇既係咩post

我會建議你去驗下眼

仲有幾隻狗仔圍埋一齊吠

炒曬車就話返人轉頭柒
下次開post係咪要講埋: 曲線要講明

咁都睇唔出去驗腦啦 你老母生著你隻生滋狗真係可憐
我到話架啦係咪先
原post繼續用都冇問題

係隔離post都踢爆左1次都要柒落去
特別點名高xxxxxx同人xxxxx
好佩服你地on9既能力

小圈子圍威喂踢爆仲好意思講出黎
唔係睇到自己咁高 以為自己出名到 人人mon住你出吓

你柒咗就柒咗啦 好心提醒下你又要俾你屌

你啲思路真係好好笑
樓豬on9仲 要成班科大囝衝出衝黍 一副看透世事咁既樣
真係巴閉到 ,疊晒馬咁成個科大氣場出晒黎
真係UST世界第一 一切炒車都控制之內
實質就成班護主犬咁

上面有人講咗佢係qfin yr 2你仲要炒架車埋去,真係唔知邊個on9啲

你睇既係咩post

我會建議你去驗下眼

你驗先啦
連睇下覆po次序都唔識
仲入gbus

仲有幾隻狗仔圍埋一齊吠

護主心切
best5 32 老閪都入bba law啦

UST Gbus好好多

唔覺
本身個人咁勁,讀咩科都出路好,冇理由讀埋gbus呢d吹水科
Bba law仲有law,有機會做律師,況且bba law都可以做gbus嘅工

Gbus可以second major finance econ accounting is etc

呢個普通bba都有嘅野就唔係gbus賣點
想知好耐,究竟gbus對搵工係咪真係有幫助
我覺得係勁人入gbus,所以佢地出路好,而呢d人入其他科出路都可以好好
而唔係因為入gbus,所以出路好

best5 32 老閪都入bba law啦

UST Gbus好好多

唔覺
本身個人咁勁,讀咩科都出路好,冇理由讀埋gbus呢d吹水科
Bba law仲有law,有機會做律師,況且bba law都可以做gbus嘅工

Gbus可以second major finance econ accounting is etc

呢個普通bba都有嘅野就唔係gbus賣點
想知好耐,究竟gbus對搵工係咪真係有幫助
我覺得係勁人入gbus,所以佢地出路好,而呢d人入其他科出路都可以好好
而唔係因為入gbus,所以出路好

仲咁認真覆po
陣間班3大撚屌又有位入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞