準備dse 30-32分入ust gbus 你問我答

224 回覆
3 Like 81 Dislike
分都未出

話說江河科大gbus最後去咗邊

人地好似5科35分入QFin

5科35 莊元
佢唔係唔夠分入gbus咩

鬼係 佢衰interview所以先入QFin
4年2x萬scholarship
Year 1 第一個sem gpa 4.02

串柒柒歸串柒柒
佢成績算top

top又如何 出黎做野咁樣死得啦 仲話想入ibank 抵qfin俾人笑毒撚program

Qfin都毒 engine點算
你上連登唔串咩 現實就係兩回事既啦

江河神
高登/連登仔幾時先可以認清通常估自己2字頭可以入到大學個班先會估高自己個分

估自己>30既一係估低一係準

ching有無諗過個command係 [member], not [hkuststudent]

你第一頁就收咁多膠
醒水既都唔洗我提啦
唔醒水既我畫出腸都係笑你架啦

我放榜改名叫黃河再玩過
高登/連登仔幾時先可以認清通常估自己2字頭可以入到大學個班先會估高自己個分

估自己>30既一係估低一係準

ching有無諗過個command係 [member], not [hkuststudent]

你第一頁就收咁多膠
醒水既都唔洗我提啦
唔醒水既我畫出腸都係笑你架啦

我放榜改名叫黃河再玩過

就係明知樓豬撚緊狗都唔踢爆先好玩
分都未出

話說江河科大gbus最後去咗邊

係咪上年既事

best5 32 老閪都入bba law啦

UST Gbus好好多

唔覺
本身個人咁勁,讀咩科都出路好,冇理由讀埋gbus呢d吹水科
Bba law仲有law,有機會做律師,況且bba law都可以做gbus嘅工

Gbus可以second major finance econ accounting is etc

呢個普通bba都有嘅野就唔係gbus賣點
想知好耐,究竟gbus對搵工係咪真係有幫助
我覺得係勁人入gbus,所以佢地出路好,而呢d人入其他科出路都可以好好
而唔係因為入gbus,所以出路好

我見gbus好多人入ibank 我諗我應該都入到

嗰啲本身有老豆 洗乜怕
入唔入到gbus
幾分
幾分

應該入唔到。。。得27分 大家唔好推
幾分

可以入ust general business
幾分

難得肯認衰仔 俾我就老撚都話自己入到
幾分

難得肯認衰仔 俾我就老撚都話自己入到

仲有得入去再declare 原地復活
再講你地憑咩串我 而家我27分喎 你地好高咩
幾分

準備32分入ust gbus

幾分

準備32分入ust gbus

吓 準備姐 無話唔fail得架
唔俾我真係咁高分架咩 酸到

好撚酸啊屌你老母

好撚酸啊屌你老母

走開啦

好撚酸啊屌你老母

走開啦

準備5科32分
睇過 邊到有5科32
再講你地憑咩串我 而家我27分喎 你地好高咩

best 5 35
柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞