調查指英國年青人最愛食中餐和Pizza

240 回覆
110 Like 31 Dislike
嘩屌, 仲恐怖過美帝果D
所有三大乜柒都係日本仔整出嚟嘅
同埋佢哋講嘅係中菜 法國菜同 土耳其菜
再加牛油果

嚟英國無耐嘅時候,去Ikea cafe食嘅嘢

瑞典肉丸配garden peas
嗰吓真係大開眼界
即刻send比個好憎青豆嘅朋友睇吓,嚇撚到佢死
中菜法國菜認同,但印度佬亂入係想點?
明明英國同日本一樣係凍凍地嘅島國
但不論火車,人民整潔同飲食講究都係差天共地

睇吓日本便利店嘅嘢食同tesco express嘅meal deal已經無得比

係英國人生活無咁壓抑呢樣嘢比較好
第三係都應該意大利先啦
印度頂多咪7,8咁上下
食kebab taco都唔屌印仔啦
再加芝士
三色豆正
鐘意kebap同包夾salami
CLS 廣州粵菜勁難食

住過廣州一年,最岀名嘅粵菜餐廳都食過

粵菜嘅話,香港一定no.1

廣州粵菜根本已經墮落哂,劣食level嚟

利申,本身都以為廣州粵菜會好食,但結果勁失望
本身中菜就唔應該係一個category啦, 差咁撚遠, 如果中菜當一個category咁歐洲菜都應該當一個啦, 法咩國菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞