日本妹係麻雀比賽食13么

912 回覆
464 Like 13 Dislike
打一萬條女一定係嚴重失誤
但立唔立直就真係唔知
有冇人分析下
打牌既人爛賭唔出奇

原來姊妹都失左婚
對唔住,我地依家打四川牌,係無十三么既
老實講睇地下都知做緊國士, 無撚可能打一萬
打隻八索都咁撚耐,想點
唔太識日麻, 想問國士無双係役滿, 立直得一番(好似役滿唔會計?)但俾人知自己叫緊糊仲要易d俾人估到, 點解要立直?
等人以為你叫一飛而防你
增加自己自摸機會(叫13飛)
你打多一萬圈知道人叫十三么都唔會估到人叫13飛
趕人落車 逼你棄唔跟牌增加自摸率
真心覺得13腰無資格爆番
咁易食
講咁耐都未有圖
明明以前喺連登最兇狠喺度吹奏三番牌嘅都係啲兒登仔

同埋講真打慣咗計番符有幾難
滿貫以上每級都係double上
四番以下平日又唔多造到40符以上
真係唔記得咪睇返貓紙
講到男人就一定數口精啲咁,平日又嫌港女錙銖必較
日麻界最top都係男人咋,唔代表你哋作為男人就叻過女玩家
睇死呢度唔少人平日咪又係睇天鳳雀魂幫你計埋點差
出面打咗唔少78萬
呢個解釋夠詳盡
你自己最醒未得
嬲到要開分身屌人?條片寫撚埋都講錯
我諗上得鏡打牌 牌術應有咁上下
唔係講笑 依個無圖真係比較好
打過嘅牌會排喺自己前面 俾人地同自己睇
初學就緊記平和自摸20符/食出30符,再背30/40符得分

上到滿貫就逐級上
呢鋪問題唔係國士立直到,而係點解會打1萬,我諗整都諗唔明
睇河幾明顯做國士,至少都混/純全+立直
出銃條女得斷么寶1

我淨係諗到佢哋打東風戰,3位仲要過咗自己莊,輸多輸少都冇分別先會咁打1萬
除非佢真係想賭唔使輸再截糊咁大膽
因為佢自摸都好易食
立直令三家退佢九成食到
好勁
日麻通常4位輸最多 2 3位差唔多
第一任務係要搏1位 如果唔得都要盡量唔好包尾

條女冇大牌可言 根本一早應該落車
唔係呀你識唔識㗎 佢一隻么九牌都冇打出嚟 就算做國士 都好多時候會凸章 但佢一隻都冇凸 一開始就打晒D中章出嚟

日麻最好嗰樣嘢就係可以睇得好清楚人哋打咩牌 3 5 7 呢D價值最高嘅牌一開波比佢打晒 正常都應該smell到 有人話混全 但3 7都比佢清晒其實就要好好諗下 佢講緊連一隻番子都冇打

你見另外D男人都識跳車就知咩事啦 我睇好多其他人打都係好容易做出跳車決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞