已移民既社運KOL 批鬥移英港人搞中秋晚會

89 回覆
20 Like 81 Dislike
個搞手咪又係612個堆 個group一樣名,明顯針緊同一堆淨cap水嘅人
比個咁多人識嘅陶傑屌我依啲連登仔,我唯有當榮耀囉,不過屌咗我都唔知,都無睇啲乜乜台鳩噏
練乙錚同港僑協會都變埋你口中既藍絲
王俊彥又唔係有份
你搬個稻草人出黎托柒咩
班友乜鳩都反 煩撚過閪
中秋節搞有咩問題?
quote 過黃毓民原來就係迷黃毓民
咁我講下ATNA 係咪又變Trump fans
你自己唔識舖舖清咪變左小粉紅嗰類人
你條柒頭智力真係幾高, 喺放fake news 方面
https://lihkg.com/thread/2875798/page/1
我reply 的reply 入面咪講緊佢
清 驗眼
所以7月開始,777係個好人
真正不分黃藍
成堆活動俾人嘅感覺就係圍爐
要自己友肯埋堆先有得參加
嗰啲市集有邊次有開放過俾人報名擺攤
我俾幾十鎊去擺Camden Lock and Stables Market隨時仲容易
個次衰嘅位 係日期 做法 人都出事,唔適合嘅日子,提市集多過研討會咁,仲搭件王俊彥同一帶一路,成件事真係似一門生意多啲。見到都係同一堆組織做,比我就唔會想去。
有無開放擺攤我就真係唔清楚,個日join得都係cap水多啫
信個政治失敗嘅人
所以其實kol 講嘢真係唔可以信十足 要自己判斷
離開港人社群即得六根清靜🙏
Sad but True
屌你老母鬥少陣會死咩
咁鍾意鬥死返支那鬥啦
果度先啱你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞