未睇過高達,想睇返晒,由邊套睇起?

113 回覆
3 Like 3 Dislike
00喇音樂、劇情、聲優

seed劇情唔得,seed destiny劇情仲垃圾

如果唔係睇劇情而係睇機體/靚仔靚女/聲優/聽音樂就ok

見樓主由seed destiny開始睇嘅話會好亂,因為中間會插返seed啲劇情如果真係要睇seed系列就由seed開始睇起先
睇0079 先 >Z >0093
建議唔好睇gundam UC ,設定係垃圾黎
AGE都算咁 不過我就唔推薦第一套就睇
前面悶撚到
08小隊個尾都戇鳩
00,鐵血 第二季同電影版都不了
seed 可以一戰,前半抄0079
如果係要睇seed & seed d
記得睇HD remaster
Unicorn
Hathaway
時間唔多就youtube 睇啲劇情濃縮版

試左一兩次都食唔落成套age

但依套ova我番睇左兩三次
你揀完向已經唔會知得哂啦
個個世界有齊廒人兒童向咩
MEMORY OF EDEN緊係正
第二部 謝哈特同亞瑟姆
後期仲要加埋海賊FEEL落AGE2到
另外仲要無X ROUNDER 係SUPER PILOT
全部好撚好J
個陣搵模型部LEGILIS 都搵左好耐
https://youtu.be/4FuWZeE_N6Y

bgm 仲要好好聽
0079 高達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞