1人N件Amazon 抵買之選 (26)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
有得盒中盒已經好好

有時買啲細件啲既野,
如果無gift pack 揀,
佢夠膽死就原包裝 (retail 個彩盒) 直寄

花/ 崩是常識吧
M28u 499 usd 開心使用中
你係唔係PRIME會員?
我剛剛問過CS, 佢地都會有return label, 如果件貨冇得return, 佢話會full refund而且唔駛return件野比佢地~
好耐冇買日馬直運
俾貴啲運費但都hold住咗兩三日未ship
睇嚟真係好多人買嘢
好似啱啱早兩日個邊做完 time sale, 所以多單呱
係prime
咁就奇怪, 我問佢同以前一樣, 都係可以用return label去退貨~
Return label 會俾你,但係冇得再用DHL寄
你要自己拎去郵局,佢最多只會俾你USD$20當運費
試過,點知真係多0.1
我都試過叫佢磅過,點知係2.02磅,最後佢waive咗
一講完就收到話DHL pickup咗
但佢今日拎貨話預計聽日working hour內送到
心諗係未咁堅
係嘅我以後都加多幾百羊好過
1人N件Amazon 抵買之選 (27)
https://lih.kg/3162612
我送去office
一定有同事幫手收貨
日馬見到呢件, 抵唔抵就見仁見智
新卡4系都出咗,仲買3系?
上年差唔多時候買要10萬YEN
睇需要
應付到自己gaming
買平啲又如何
如果你無4K 配套,
已知 40 既 SKU 對用家係 BS

咁只要30 夠平 , why not?
況且 老黃擺到明,
80 以下既中低階咭一日清唔晒,
佢就一路hold 住 4060 唔出

咁你玩 2K 個啲, 如果要砌機 / 換咭,
根本係無選擇

唯有買最平既, 含淚 X
輸少當贏
日馬用DHL真係咁快,試過好多次
1人N件Amazon 抵買之選 (27)
https://lih.kg/3162612
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞