1人N件Amazon 抵買之選 (26)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
唔會個個月都買嘢
特價先出手啦
Ultrastar?
我意思係唔駛特登留低俾BF用(11月就注意下用嘅時間,BF時間就acc 海用code
佢又唔係mox 個code 一個acc只可以用一次
無買, 淨係話你知係咩牌子
其實日本牌子SUCCESS 都唔差
同埋護髮真係唔好等甩晒先黎保養, 後生仔女已經要開始
可以留意下AMAZON JP, 買補充裝返黎都幾抵
日本牌用開diane
有冇巴打知點搞或者咩事?

我上星期英馬落order買部手提電腦, 一落就比佢hold左我個AC, 之後跟足佢要求, 補文件補Statement證明我係信用卡卡主, 屌佢老母跟足要求都話d文件唔接受, 又唔講欠咩或者點解唔得, 連身份證都影埋比佢都話證明唔到我係卡主, 玩撚左勁耐, 痴撚線。

之後放棄呢個戶口, 諗住叫朋友幫手買, 已經唔同信用卡, 唔同地址, 一樣hold撚埋, 又係一樣嘅email無限loop, 唔知英馬搞乜撚野
一開account 第一次就買大額野就會咁
巴打知唔知有冇得搞?一定要先買細額咁on9?
上次德馬買野都係咁, 補左幾次都話唔得, 最後直接同佢開火話已經交齊野, 第二日就開返比我
Citibank優惠已經用唔到 係咪要等美國時間9月
巴打係唔係打電話過去?

我都試過打,D垃圾CS淨係話「We will review your information and reply you in email within 24 hours」

結果,又係收到果去template email
而家 BNS 要咁耐嘅咩
太好生意啦呀清
唔緊要啦,都係買咗一 pack DDR5 RAM,打算月尾上 Zen 4 用
等得嘅
想買blink video doorbell
有無人勸我唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞