1人N件Amazon 抵買之選 (26)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
wakuwaku?
好似M power 夠 3000/5000 都抵
達3000蚊可以回 5% $200上限
額外:
達5000蚊 可以回多4% (每項簽帳最多100,即最好分$2500一張單就食得晒)

total 可以食多400 cash dollar 回贈if buy $2500 X 2 = $5000
我都幾憎呢d 要搞黎搞去既回贈野 屌!
即係大約8%回贈左右!
但係amazon.jp 真係好少coupon 去食/lam
日森都係趁佢做活動跑數/儲印花多
請教下如果想買部細細部 枱面/車用既空氣清新機有無介紹?日馬睇 又好似唔覺有抵
佢有時有活動話咩extra 10 off
但簡完佢幫我add to cart 既eligible items
都唔會減既去check out
Sharp IG-MX15-B Plasmacluster Ion Generator For Cars, Cup Holder Type, Maximum Concentration NEXT (50000), Deodorizing, Black https://amzn.asia/d/8HbMN8B

可以車充/USB供電
留意下遲啲會減價
佢仲有低階啲嘅型號
有留意過Sharp
不過見香港行貨無呢款
上網搵Review又唔多覺有比較
7月prime day呢度直頭拎嚟同插牆腳攞電嗰款比較
用個tracking no係香港郵政check?
其實都係牌子行先
Panasonic 又無咩新款
得sharp幾年出一次舊機新型號no.
最起碼兩間公司既香港官網都寫明可以對抗武肺
所以我都買左兩部
miss 咗小斯個promotion
但恆生卡好撚閪,有d cash dollar 要下個月即刻用
變相永續
恆生卡冇乜嘢promo一定唔會用
price.com有時做700-100雖然mark高左都叫賺個送貨

合資格簽帳
見過一單要300或500以上先計
總數又要夠3000或5000先計
仲要回贈時間勁閪長
打電話又冇人聽
閪dollar又唔係易用
其實呢啲冇 filter, 流量低嘅嘢,只可以整吓離子除臭,冇乜空氣清淨功能。你勤啲換車嘅冷氣隔仲實際
500幾yen 好似係1個價錢黎喎
自膠,原來講緊pocket
有無人知日馬買gift card 2000回200 point 要等幾耐
睇T&C 話買完下完中出
我8月頭買完宜家都未收到
真係比較麻煩 但我見3000-5000 range 網購 佢暫時最多
aeon wakuwaku
dbs 有張都好似得
洗撚睇佢面色
冇寫係用hepa13
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞