英國 LIHKG 單車JJ

590 回覆
56 Like 18 Dislike
如果真係泊多數都有單車位比你鎖車用
不過買把勁 d 既鎖(s)
同埋唔好用太貴既車
貴車既話偷唔到成架車都會偷你 d件
TG Group Link: https://t.me/+og8ndDWDrkowNTM1
不過大家都幫手唔好係 group 做生意 (我都唔會)
點先算貴?冇踩開單車 冇咩概念
打算買架電動 電動係咪好易比人偷
平!
單車鎖有分 rating
主流係 ART 同 SOLD SECURE
ART 睇張圖左邊既星星,5 星最好

SOLD SECURE 主要分金銀銅,同埋有一個唔多見既 Diamond

如果買,"我自己" 最少買 Gold 或以上,不過又要有心理準備,多數愈勁既鎖就愈重,所以自己衡量下,牌子可以留意係 Abus 同 Kryptonite,2 個都出名 + 多人用,我自己有 litelok 同 Abus
至於比唔比人偷,只可以講愈貴 & 愈易拆件愈有機會比人落手
今日tube strike 又係單車jj嘅勝利之日
我成個車tyre都換咗 都係爆
打錯氣?
本身泥檔都係自己裝,但有啲長,同埋handlebar係relax嗰隻,改做直bar試吓
ebike 喺英國有冇過一千磅 美國最平嘅六百蚊有交易

有時見到 d 係 6 百鎊左右
好佩服識改車既人
等佢清貨仲抵買
早排買£9.9 買左個單車維修架原價£24.99
Lidl真係好多野都好抵,我買餸都係去lidl
Aldi 真係好多野都好抵,我開始鐘意買餸去 Aldi
屌!!想要好耐!!
知唔知大概幾時會清貨
https://www.hotukdeals.com/deals/coyote-origin-hybrid-bike-3984399

想買平車可以望望
利申: 完全無睇內容只係望到價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞