嚴選十五大最高汁嘅我結夫婦cp

682 回覆
325 Like 78 Dislike
佢第一集完全有種招架不住嘅感覺
容初丁節目中後期好明顯沉哂船成日管理唔到表情 顴骨永遠都係上揚狀態
巴打有冇聽過cnblue首you’re so fine? 唔知以為首歌係寫比徐賢入面有句歌詞就係好似你咁講->比徐賢性格震驚到
基本上佢寫歌好多都有徐賢影子由其係cinderella
真係好正 我覺得佢哋依家仲一齊緊
就算佢哋最後冇一齊過都好,淨係睇佢哋身上面都有為對方改變過嘅痕跡,我已經覺得好感動
我依家睇返開頭嗰幾集,容和一開頭見到書都瞌眼瞓,但係到最後竟然攞到讀後感一等賞真心覺得好正
後段日日睇徐賢好似撚狗咁撚佢都覺得好好笑
追完紅薯夫婦,日日係到聽平語頌
Letter 嗰首MV,都好有佢地生活嘅影子,又結他又彈額頭。
真!拍一個節目拍到被對方改變咗自己,真心唔講得少。好想睇佢地一齊去大教堂
17年金唱片記者問佢哋我結嘅嘢
佢哋笑住話我結已經6年啦
唔知佢哋係指6年前啦咁舊唔好提,定暗示佢哋已經6年呢
次次翻煲完紅薯都忍唔住搵佢哋啲近況嚟FF

https://youtu.be/ukb7mWT-TTs
邊到講?
釜山之後嘅有一集我結,兩個搭巴士,徐賢話容和好耐無同阿媽聯絡,容和問佢點知然後慌左,徐賢話因為佢有同佢阿媽聯絡,好似仲有即場打比屋企人(印象中係咁,好多年前嘅記憶)
徐賢真係好有禮貌,同容和阿媽見面,唔單止送禮俾容和家人仲要寫埋信,只不過拍節目,但私底下仲會同容和阿媽聯絡。咁上心,你話佢地冇野,都冇人信
遇過呢啲新抱仔,其他嗰啲應該睇唔上眼。
呢pair個時我都係咁追
佢地開頭勁唔熟,兩個好尷尬
個男好認生,女又好熱情主動
後面真係見到個男慢慢被融化
睇到好心動💗
個男同Girls Day成員關係都幾好
個時應該好聚好散既
仲記得權想襯拍MV錫佳仁個集勁好少
然後佳仁扭權買袋比佢
最後權真係買左個到,又係睇到好心動
真係模範新抱咁
點估到睇綜藝可以學埋點樣見家長
簡直望塵莫及,徐賢真係勁識做,先送禮後送信,氹到容和阿媽勁開心。兩者仲企埋同一陣線笑容和
仲要嗰時徐賢先19定20歲
真係好識do
父母真係教得好好,冇係娛樂圈呢個大染岡學壞。仲記得容和話佢經過休息室,見到少女時代嘅成員瞓覺休息,淨係得徐賢係到睇書
亞當、紅薯、維尼真係最好睇嘅三對夫婦,我們結婚了嘅鼎盛時期。得閒無事就重溫佢地三pair
最愛亞當回憶呀!!!
全部都係韓國CP嚟嘅? 投入唔到,會唔會有本土版嘅嚴選CP?
因為呢個po,我而家先去睇紅薯,真係好正啊!
好鐘意佢倆個,如果多d skinship就好了,
勁想睇佢地煙韌D
亞當竟然唔係第一
你投入唔到關我地撚事咩
我都依家先睇,細個淨係追維尼覺得佢地好悶,依家先feel到佢地幾真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞