嚴選十五大最高汁嘅我結夫婦cp

682 回覆
325 Like 78 Dislike
Offgun我之前已經出過泰bl post
我知但係cp同戲唔一樣有啲cp戲外同戲內真係相差好多
真啊 果陣每個星期都入小漫到睇 咁快就咁多年啦
例如呢真人cp我好少追
多數追劇就算
我有時翻睇啲舊嘢都會有呢啲心態
想知星宿係咩事bad end 咗?
成隊crew望實影住就算真係有feel都尷尬啦
佢地下車個時正正係我失戀段日子 日日返學上堂都喊到仆街
紅薯世一
我覺得睇紅薯真係會愈來愈投入 真係見證住一段感情既建立過程咁
睇到雙生日釣魚場嗰度真係好心動
就算啲人話佢地進度好慢好悶 我都係最鍾意睇佢地
見到呢度咁多人都鍾意紅薯覺得好有共鳴

我真係覺得佢地有一齊過 但應該分咗手
所以而家唔係好敢翻煲紅薯
但以前重刷咗好多次
明明KEY係襯返恩地個種先正 格硬擺個日本妹落去
第一首吉他就係學平語歌
我係細個由亞當開始睇 睇到節目被腰斬

個時真係最中意亞當同覺得紅薯好慢

睇佢地慶祝生日個集當時都開始覺得好甜好真

所以我都睇咗好多次

大個啲再睇會覺得紅薯最真
李準個pair 執著夫婦
條女真係假撚到仆街
仲要係俾踢爆戀情而下車 呢啲結局條女快啲死啦
過咗咁多年仲要捆綁民仔係都要整啲緋聞,搞到民仔成日要澄清
二代盛世既kpop真係好正
其實宜家睇返佢地都真係唔係好老 容和33 徐賢31
最癲係秀智 krytsal個啲先27

好懷念個時日日放學輪住睇綜藝
Rm 爸爸去哪兒 我結 weekly idol
最鍾意呢對
例如我個名咁 戲裏戲外都好甜蜜
但係有啲cp就戲裏甜蜜但係戲外形同陌路
又有啲cp就其中一方假戲真做另一方就直播控訴佢啲越軌行為(唔夠膽開名)
gay㗎喎
Key同恩地夾啲
有冇人覺得祐榮同IU襯啲?
多謝英英 當年係亞當維尼紅薯帶我認識呢6隊kpop
之後一睇就睇足咁多年直到腰斬了

曾經奉獻左唔少眼淚比紅薯同星宿

少時cb見到徐賢又成熟左突然諗起佢當年織頸巾個樣 又要重溫了
好似話太真
公司驚日久生情

但其實呢對都算維持得耐
有年幾算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞