嚴選十五大最高汁嘅我結夫婦cp

682 回覆
325 Like 78 Dislike
下車果集李準直頭係不如一槍打死我咁既樣
好慘
victoria後尾小粉紅到呢
屌撚左出聲
作為紅薯10年粉梗係想佢地修成正果
但就算最後冇一齊or 佢地各自有另一半
都5會影響佢地係我心目中既神級地位
因為真係係佢地到睇到對方既痕跡
容和成日俾人影到睇書入伍仲要拎埋讀後感獎
睇過紅薯都知佢一開始幾5中意睇書
我真係認為佢係俾對方改變
徐賢係變得愈泥愈5外向 拍完我結個幾年都有話想拍拖
我認為係容和li個似真似假既初戀俾佢既美好影響
現實中要一齊甚至到結婚真係好難
5係互相有好感甚至中意就真係可以一齊
2個係拍完我結最瞹昧個時係最忙既
好多情感都可能淡化左變左美好既回憶同存在
但就算5係愛侶 我認為佢地會係對方既朋友 而5係陌生既存在

題外話 容和戒指事件咁自然既反應更加令我覺得佢係真心
徐賢主動織頸巾睇得出佢超真誠
容和媽本身當做節目但收到徐賢封信望容和個眼都好to aching
真係美好既人既相遇
JYP講真嘅 佢都比先藝公開拍拖
佢哋拍到似父女多啲
似朋友多啲
到佢39歲時睇睇
未出事個陣好中意呢pair
維尼啲甜有啲代糖feel 硬係覺得唔多真
D社直頭cut 咗黃致列咁po 出嚟 好似仲講咗句男神,女神
眼淚!!same here

過左咁多年 睇返啲訪問都依然覺得真係好美好
明明兩個當紅偶像結婚 情節好似拍劇咁 但偏偏又唔會覺得佢地好夢幻

但無論點都好 我相信二十二歲既鄭容和同二十歲既徐賢真心真意對待過彼此
亦好多謝紅薯當年帶比我咁多力量
阿當世一
我反而鍾意Key同鄭恩地
個人覺得13同17年都似一齊緊

中間可能有分開過?因為14年綵排段片啲互動睇落又有啲尷尷尬尬
仲記得徐賢係釜山見完容和媽,原來之後有keep住聯絡,連容和都唔知。真誠再+1
超想嫁比利特超級溫柔又細心 真係成個王子咁
其實紅薯唔係我們結婚了 係男女朋友育成計劃
紅薯世一 又係時候刷多次了

希望佢地快啲再有機會同台/拍劇
因為呢個post,令我睇返紅薯
佢地真係好sweet,希望佢地係真。但係佢地嘅IG好似冇互相follow
我都係因為呢個post,所以睇返酒窩同紅薯
徐賢有follow 正信親古
利特真係好溫柔,可惜佢同素拉唔啱timing
佢地冇互相follow ,sad 咗。但正信親故係佢哋兩個嘅共同粉絲,簡直係橋樑。
紅薯夫婦有種睇住佢地大嘅感覺,由怕羞仔變到主動。一路睇一路姨母笑
淨係睇到容初丁由開頭諗住營業但比徐賢震驚到唔敢輕待嘅心態轉換都已經覺得好好笑
佢啲眼神真係呃唔到人,由其係佢啲表情擺哂上面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞