Gundam X 係咪90年代名氣最低既高達作品

190 回覆
25 Like 12 Dislike
W 劇情太亂,啲人係咁無啦啦轉會,重要係轉完再轉
佢當年啲模型幾好玩
個縮水1:100系列,架G-Falcon戰機可以同九部主角機合體+變形。
總共可以變到18個形態。
好正
故事機設人設乜都可以炒車,唯獨歌曲呢方面好少可炒
下?兩個世紀有關係㗎咩?
我都唔記得個兩兄弟最後點解可以射到月光炮
Gundam版153
唔知有生之年等唔等到X出MB
其實可以放埋一齊,只不過係隔開好耐
X 係講啱啱大戰完結冇耐,遣使遺留左啲之前大戰殘餘機體。
W 就講大戰之後好多好多年,已經冇乜人記得gundam係乜。連托格斯都係以前產物。

跟著到鐵血,然後n年後到Turn A
V = 富野發皮四
諗住重口味劇情收高達皮
TA ed3 限りなき旅路 都正

TA好彩係50集
如果好似G伏咁劇情跳到仆街分鏡又不知所謂就睇到人頭痛
TA 機設如果換左係UC、X、W、V、鋨血咁既風格既話一早上晒神檯
其實X機設係真係有心思嘅 衛星加農炮同Divider 風琴炮都超型 係嗰對兄弟真心搞唔掂 講咩「呢個係屬於我哋兩個嘅戰爭」中二病台詞 最後套嘢重點當然係Tifa真係好可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞