Gundam X 係咪90年代名氣最低既高達作品

190 回覆
25 Like 12 Dislike
件男主廢柴到要有女主先出到絕招
睇見都唔開胃
而家直頭連載動畫都冇做
淨係得啲ova咁
之前好似隔一年左右都有新番
除左記得支炮好勁之外都無乜印象
記得有對煩膠兄弟,打極都唔撚死,過幾集又出返嚟搞鳩主角團
量產年番搵唔到錢+水準下降
走精品化係gundam 唯一出路
有D ova /電影係幾高質嘅
成個sunrise 機戰番產量都低下,仲有高達睇已經好好
等下水星魔女啦

應該係話,當高達都唔出,成日機戰番就玩完
華沙哥
靚鬼
個後腦柒頭
大量太陽能板
你應該記錯左
只要用新人類嚟登記一次就得
X係女主登記 DX 係艦長登記
其實x個設定幾正 flash systwm 一個超級機師 控哂成隊軍隊全部機

人算不如天算 新人類都係會有PTSD
其實鐵血原本個勢係搵到錢,不過個尾搞死左成個系列

Age 就定位錯誤,機設一開頭太過子供向,吸唔到細路之餘,得罪舊fans

如果唔係對上OO幾成功,淨係隻exia都出到好似迷惘系列咁

不過講起sunrise啲機戰番近年食晒屎,境界戰機個節奏慢到仆街,搞到成套野一啲刺激感都無,跟住對上好似已經係complex buddy同天使與龍,之後淨顧住整love live
我覺得唔錯, 反而有多人鐘意既W我麻麻
仲有套垃圾革命機
低處未算低
我反而覺得中段冇咗月光炮個型態最有型
果隊中二病到on9既兄弟
鬼咩,X之前係W,朱玉再前,梗係比下去
human touch 同 silver horizon 好正。原來冇咩人欣賞
英文版正到
狂loop 好relaxed 訓前聽一流
仲有0083首Magic
turn a turn, turn a turn, turn a~~~~~
二十幾年前已經有無線叉電個概念
算好先進
呢舊做盾又得做炮又得連噴射器都做到
因為自己唔係new type比人當condom所以報復全世界
真攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞