多倫多生活討論區13

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔跟你哋套玩法做隻快樂左膠就係有病慢慢block啦我又唔痛
Jm9
YF的確係唔好住係有啲人岩岩黎無車焗住要揀個頭姐

買樓自住就唔會買個到啦
又關左膠咩事你係咪覺得自己睇穿世界
加拿大好似得West Edmonton Mall先有
依到好多north York打手,巴打快啲走先
我無覺得我睇穿啲乜,只係你哋隨波逐流
不過都正常嘅
定係唔同意你既人就隨波逐流

自己特別啲
我絕對支持你哋有自己主見𠻹啦
多倫多生活討論區13
https://lih.kg/xGPweAX
#172 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

多倫多生活討論區13
https://lih.kg/xGPwsPX
#732 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

認真既,你係咪真係精神病,又話冇車好住,又話人打手
Eaton Centre/Dundas Square咪算集中
有商場 百貨 戲院 Ikea
冬天City Hall前廣場 (Nathan Phillips Square)有得溜冰
多謝你咁留意我同埋我無話好住我亦未住過只係嗰到密到好多香港咁我對佢哋無乜好感啫等你改變我諗法
其實我真係無咁嘅意思,如果唔係大多數人隨波逐流咁就唔叫隨波逐流啦
今日涼咗好多大家帶多件褸
我屋企用緊美的IH爐,最大3000w,好撚猛火,D人話電磁力唔夠力係因為無用IH爐,開1400/1800已經大火過煤氣
你想玩啲乜嘢?
行到腳軟
一半,1400-1800都好鬼大火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞