除咗性以外,男人拍拖為咗啲咩?

308 回覆
791 Like 136 Dislike
同朋友都可以
免稅額
【樓主pin this】
同性唔計既話
我都想了解下點先識到可以喺張床上攬住傾計
最好可打車輪
繁殖後裔 傳宗接代

That’s what she said
一張舊八達通
可能勾返起悲痛回憶
其中一方好鐘意佢另一半,乜都就哂佢 結果最後被派帽

唔知點解愛情多數都係咁,愈付出得愈多愛果方通常冇好下場

所以,都係搵個大家都咁愛大家
你好愛我時我又好愛你
大家肯互相照顧互相付出互相分擔
會比較好易長久
竹門對竹門,你個樣如果唔係靚仔/好有錢就咪要求咁多啦又要靚又要性格好,如果你條件好都得既,但大部分都係啲7頭唔肯認清現實搞到一直單身
扑野, 扑野同扑野.
任何幾正既女人屌一年都厭啦
你覺得姐,好多女仔家境本身唔錯跟本唔洗考慮太多麵包定愛情既問題,本身屋企幫到佢置業已經差超遠

現實你留意下就知靚仔/有才華既人就算窮都好多女,係好多7頭唔肯認呢個fact姐
個個都拍拖,唔通真係個個都想拍拖咩
無錯
- MK 先溝到女
- 窮人多數生仔

從呢兩點睇到溝女唔需要好有錢
當初個個都笑呢句野
而家發覺其實好有意思
我覺得無乜問題 只要2個人夾到 邊個強桿 邊個溫柔 都唔洗要有性別定型

但就唔好又要馬兒好 又要馬兒不吃草

自己唔係有錢 希望對方同你捱 你就唔好再要求人地要溫柔體貼

自己想嫁個有料有錢 就應該預左呢類男人 唔會點氹你。

如果真係俾你咁好彩 遇到一隻馬唔食草 唔該一定要好好珍惜
為咗社會嘅期望
不如諗下呢個年代拍拖結婚最終多數都係徒勞 其實真係唔係咁多原因要拍
最尾果句講得好岩
有時候自己一個訓係床,望住天花板思考人生,你會發覺自己只係無意義咁思考。

關於自己嘅野,好多時都係空白一片。

呢個時候,孤獨感會係你床邊玩到一半嘅Switch,你睇到一半嘅書,你種緊嘅花無邊無際咁湧黎。

一個人獨處嘅時間,時間同空間並不具備意義。

為左消耗時間,你可能會開始飲酒隊草食煙去逃離呢個令人感到絕望嘅世界。

所以你問我拍拖係咪為左性?

扑野係好重要,其實更重要嘅係有一個人切切實實咁賦予左自己經歷緊嘅事多左一重意義。

唔好成日拍拖為扑野啦,好攰嫁
毒撚唔知咩叫愛,只會幻想做愛
因為呢度全部都係溝唔到女拍唔到拖嘅人自我安慰

細個唔明點解有時啲靚仔會拖住個唔靚既女,大大下就知愛情真係唔只外在既野
你話係咪係囉
最後得到一個負擔,責任,承諾,捱一世,直到退休或死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞