除咗性以外,男人拍拖為咗啲咩?

308 回覆
791 Like 136 Dislike
好撚老土 但 最後你得到愛
呢個世上除左老母, 第2個會真心愛你既人

btw, 真愛呢樣野, 只有你仆街最撚唔掂果陣先會見到 (經歷過)
小巴尖叫片你幾可聽到男人聲?
但現代化社會,令到獨居係可行嘅,遠古嘅人類就話被迫一定要群居姐。

只係人嘅進化跟唔上社會/工業/科技嘅進化,例如:現代人仍對糖分有病態式追求。其實啲人嘅腦同幾千萬年前嘅 咕咕㗎㗎 冇咩分別
大個見自己FD 拖左件豬西介紹比我地識, 一開始都會想恥笑
(想, 無做出黎, 大個仔了,)

時間耐左, 其實豬西性格真係好好, 對朋友好好, 見佢地都開心
學識其實自己中意咪得, 洗撚理人, 最緊要舒服
就係因為有生理需求,所以先有心理需求
知足好重要
自己打J仲爽啦
所以成日都覺得 fg果陣 或者 最唔掂果陣 搵到既女朋友先係真係鐘意你

但當然自己唔好固步自封保持現狀,都要努力為大家未來作打算
你提出呢個問題嘅時候
有冇諗過咁女仔拍拖又為左咩呢
為左一時嘅甜蜜,為左得到鐘意嘅人愛?
比愛人搞大個肚,辛辛苦苦懷胎十月再生個化骨龍
同樣地 女仔都要為咗家庭而付出,都會犧牲個人嘅青春同自由

所以到頭來,你覺得女仔最後又得到啲咩?

如果你單純為左追求扑野嘅快感
咁咪去搵SP/叫雞囉
每個人嘅價值觀都唔同
無一定嘅對與錯
點解一定係男人付出去追求女性?
HeHe 先係正確

只有男人最懂男人
冇計,因為大趨勢係咁
即使年代唔同
香港女人都搵到錢,有話事權,性格仲堅過男人

都依然係男追女,想等女去追自己除非極端高質有錢靚仔,如果唔係真係成世打飛機都得
垃圾
男人老狗叫埋呢啲春
其實都真係拎嚟屌
同佢傾認真野學術嘢 佢即刻hang左機
有親戚都算靚仔,同個空姐靚女散左冇幾耐就同左個普通女仔一齊,佢地都就黎結婚了
想搵個靚女啲嘅繼承我嘅優質基因
生個靚仔靚女 繼承我嘅事業
想有個乾淨嘅性伴侶
之後就冇了
其實好多朋友都可以互相扶持
真係唔需要女人
太多錢
你知唔知乜嘢叫做愛?

好嬲好嬲
兩個人互相扶持
虛榮心
如果條女好靚好正嘅話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞