[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (32) - First Concert︰Red Room

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
話說我都收到$M email要補水
但我無paypal俾唔到錢住
有無人一樣?
定其實登入左paypal有得揀用credit card俾??

你幾時買?買邊個?
你開返個paypal acc先啦 入返信用卡資料就得

咪就係package C
10點一到就狗衝買左
點知垃圾$M標錯價
即係有paypal acc 入去有得揀credit card俾?

PayPal唔係本身要連credit card架咩
有無人一樣?
定其實登入左paypal有得揀用credit card俾??

你幾時買?買邊個?

10點一到就狗衝買左
點知垃圾$M標錯價
即係有paypal acc 入去有得揀credit card俾?

唔係要2個鐘內完成付款咩
有無人一樣?

好嘢
額仔正式收皮
無電話無email

少個癡線佬威脅高祖
有無人一樣?

你幾時買?買邊個?

10點一到就狗衝買左
點知垃圾$M標錯價

未用過paypal
arm arm終於開左acc過左數俾$M
有無人一樣?

你幾時買?買邊個?

10點一到就狗衝買左
點知垃圾$M標錯價

唔係要2個鐘內完成付款咩

我呢個系$M搞錯數補水黎
一開始禁package先要2個鐘內完成付款

忍唔住睇咗4K飯CAM

財務廣告入侵啤啤post
忍唔住睇咗4K飯CAM

我見到...
但係我仲忍得住囉...
忍唔住睇咗4K飯CAM

可唔可以share出黎
忍唔住睇咗4K飯CAM

可唔可以share出黎

https://www.youtube.com/watch?v=tdreuRYgwKo
忍唔住睇咗4K飯CAM

可唔可以share出黎

https://www.youtube.com/watch?v=tdreuRYgwKo

我忍緊
好多無見過名出哂尼
[quote]忍唔住睇咗4K飯CAM

可唔可以share出黎

我屌... 要睇既就自己搵啦!
新歌有RAP,好感動
忍得好辛苦呀
留守大本營

我忍緊

聽日先聽啦...
忍得好辛苦呀

唔好睇.... 唔好睇... 好快就過...
好多無見過名出哂尼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞