[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (32) - First Concert︰Red Room

1001 回覆
24 Like 5 Dislike

竟然玩live呀…

竟然玩live呀…

我一定要推到白菜答最愛係邊個
三線團使乜搶飛呀... 輕鬆買飛無難度....

呢樣使乜問架... 係人都知啦...
我買咗最貴,係咪實無死 一入到網就狗衝最貴,無比較過就畀咗錢

你CHECK返my page同PAYPAL o個度睇下交易情況
paypal會SEND收據比你
my page寫complete即係成功買左

你都去睇咩?

NO~因為我係買左師姐個FM PACKAGE先知點買同咩情況姐
我過黎呢度不嬲都係呃水吹

我而家驚個日先到韓國冇飛攞

所以凌晨機去LA~一係就早一日到韓國

點樣無飛攞

佢張飛唔係你CHECKIN O個陣比你~係你O係特定時間去酒店個COUNTER度抽飛

我10點望O個陣仲大把位...根本唔係爭

好慘 枉我開售前仲幻想地球上有好多粒會同我爭崩頭

呢樣使乜問架... 係人都知啦...

係啤粒 係額頭

好慘 枉我開售前仲幻想地球上有好多粒會同我爭崩頭

我都係 我諗住呢度會一片愁雲慘霧咁因為搶唔到

輕鬆... 我睇定D 先再諗買咩...
而家仲有 希望快d搶哂啦,唔想sm唔再幫啤啤開
而家仲有 希望快d搶哂啦,唔想sm唔再幫啤啤開

海外啤粒無理由得咁少嫁
好過份囉
就哂暑假星期六日都搶唔哂
係咪太貴?我無經驗,其他團d價錢都係咁上下嗎?
d啤粒未起身姐 一陣上去睇就全部賣晒

少時2日1夜同啤啤3日2夜deluxe計差70蚊美金,即係價錢上其實差唔多

少時2日1夜同啤啤3日2夜deluxe計差70蚊美金,即係價錢上其實差唔多

package不嬲都被稱為貴婦團

輕鬆... 我睇定D 先再諗買咩...

如果係咁。。d牛個價就真係
我見course c係不斷close完又開 應該不斷成團
我都係做返追星狗要做既野 呢個有啲貴

好撚貴, 有冇齋買飛攻略, 準備去到韓國訓街
package不嬲都被稱為貴婦團

其實包埋酒店同埋飛…
deluxe 個價我接受到

好撚貴, 有冇齋買飛攻略, 準備去到韓國訓街

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞