[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (32) - First Concert︰Red Room

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
作為公司識做一定係俾資源RV
考慮到SNSD好耐冇come back
Fx個情況之下

老人家條腰終於都返黎啦....

高祖個feel仲後生左
係個頭.......

依家唔係仲用緊師兄個cody咩

我真係好唔鍾意呢個髮型
但係佢係高祖
其他團週邊通街都係 屌佢老母
隊垃圾NCT 一年回歸幾次又係on9

將心比己... 唔好咁講其他團啦...
唔鍾意既可以選擇唔聽... 但就唔好咁踩低其他團....
都係嗰句啦...
fans 行為,偶像埋單呀...

我都會收下 屌我得 屌RV就唔得
佢地有好多歌 又唔見得有好成績
三大公司近年出道
Twice blackpink nct...
大家有眼睇

嗱... 呢度既不成文規矩就係唔會拎其他團黎做比較既...
我當你新入黎唔知就算...
有D 嘢大家心知就得... 唔使講到出口既...

都係嗰句啦...

控制下自己唔好鬧其他團幫啤啤招黑

高祖個feel仲後生左
係個頭.......

我真係好唔鍾意呢個髮型
但係佢係高祖

成日都覺得呢個係假髮
佢地有好多歌 又唔見得有好成績
三大公司近年出道
Twice blackpink nct...
大家有眼睇

嗱... 呢度既不成文規矩就係唔會拎其他團黎做比較既...
我當你新入黎唔知就算...
有D 嘢大家心知就得... 唔使講到出口既...

長知識了 謝謝

都係嗰句啦...

控制下自己唔好鬧其他團幫啤啤招黑

知道
可以重新睇過v apps

成日都覺得呢個係假髮

隻熊噚日喺 melon star DJ 講話拍拍下MV 跌咗個假髮嘛...
嚇到車厘即刻大叫...
其實我反而幾鍾意高祖個頭,一出概念照有種驚為天人嘅感覺 點知入到嚟見到大家反應麻麻,唔敢出聲讚
其實我反而幾鍾意高祖個頭,一出概念照有種驚為天人嘅感覺 點知入到嚟見到大家反應麻麻,唔敢出聲讚

精靈仙子咁
一直都係啤啤carry造型架啦
造型只要唔太誇張都基本唔會炒車
一直都係啤啤carry造型架啦
造型只要唔太誇張都基本唔會炒車

啱啊

高祖個feel仲後生左
係個頭.......

我真係好唔鍾意呢個髮型
但係佢係高祖

成日都覺得呢個係假髮

又幾似wo
其實rv有好大potential, 四代女團顏值算最top, 唔明點解sm之前成日對佢地投閒置散咁 好驚2018年出新女團rv會比sm放養

我愛你
其實rv有好大potential, 四代女團顏值算最top, 唔明點解sm之前成日對佢地投閒置散咁 好驚2018年出新女團rv會比sm放養

承歡世界第一

我愛你

承歡黨又多一位新成員...

我愛你

承歡黨又多一位新成員...

承歡好正!性格!樣!唱歌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞