[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(809)15週年 Sone GG Forever 1

1001 回覆
45 Like 6 Dislike
之前睇到個 除左mv角色對應返
背景都match返之前d歌

呢個背景係paparazzi 服裝係holiday

藍白間條衫係genie
你上邊張圖就the boys+genie
拗乜鬼,無論fans定本人都係得一邊move on唔到之嘛
講真啦我一路都覺得sm一定比起我地更加識衡量利弊
唔係去到冇得揀都唔會揀踢走佢啦仲要佢人氣係top 3/4個啲位
所以只係有啲人唔願意move on
搭飛機似party
like 數贏咗ohgg
Ohgg 之前9.02m 今次幾多
呢啲嘢唔係你話點就點啦不過儘量少提,出面講算
少時係我第一隊鐘意嘅女團
而Taeyeon 係我最鐘意嘅女歌手
希望成員們繼續紅落去
其實無事無幹我自己都會成日翻睇14年前嘅少時
Jessica嘅部份都仲係會覺得好睇

但拎佢黎攻擊少時真係好反感
明明各自安好就最好
Sone對J有感情,本來就唔會搞鳩佢
而J其實今時今日都仲係靠少時個名
每分每豪都自己袋晒搵得多過其他8人啦
錢有得繼續賺,少時個名又唔洗你守護
班唯飯仲嘈乜
今次24hrs around 9.9m
差少少一日破10m

Btw 原來ohgg個view數都咁勁
真呀 唔係去到最worse點會走到呢步
鬼唔知j退團好大影響咩
個陣少時仲要當打 成隻大金蛋
一退飯圈分裂曬
用左一段時間到15年大隊cb先好d
Ohgg 個風格正好多,SM 0宣傳,仲未有full dance
我都好鍾意首歌 到而家都loop緊
但無奈SM係試水溫之作

淨係睇太妍唱完高音之後倒後走返後面一齊跳
完全無撞到人無走錯位
就知佢地真係唔知練咗幾多千次

就算唔計唱歌跳舞嘅實力,佢地表演itnw嘅舞台上帶出嚟個種活力同清澀我之後喺其他女團身上搵唔到
itnw 係我心目中永遠第一位嘅debut song
所以上咗神枱 女練習生必練項目
女團教科書哩個名少時當之無愧
佢地重來走位都係唔洗望人就對齊
好勁
已經唔會再咁勞氣
好多野隨著時間都會慢慢證明到
例如佢杯茶
唔少唯粉都係咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞