[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(809)15週年 Sone GG Forever 1

1001 回覆
45 Like 6 Dislike
以前仲有個綜藝叫恐怖電影製作廠
隱藏攝影機都玩到好癲
由以前開始已經互串
記得成班姐姐仲想睇徐賢發火
講起隱藏攝影機
仲有個"少女上學去"
叫班學生扮唔識少女時代 同跳舞個時唔做反應 搞到佢地後檯爆喊
要靜音睇
以前啲綜藝好多都勁鳩
反而近幾年俾佢地自由發揮仲好笑
一定要睇weekly idol
呢個都好好笑
呢段解說真係笑死
就算唔戴耳機就咁聽都唔會明佢講乜
激死Sunny
B站應該最齊 打綜藝名+少時就有好多
15年周偶單係random dance都已經笑到肚痛
我個時夜晚睇 笑到嘈到屋企人
每次都覺得好神奇
15年老團仲可以吸到新飯
認同 有啲鳩得嚟真係好睇同好笑
不過都要大讚少時貪探班PD
睇得出真係做足哂功課先搞
收集埋Sone嘅故事
連寂靜中的吶喊本sketchbook都精心設計
Review埋前面4k直拍 肝痛
宜家ig係咪睇唔到邊個成員like咗邊個成員d post
bug咗定改settings
好多都係真心享受同努力既成果,
氣氛掌握得好好
每個人都接近有綜藝定位
秀英 SUNNY 綜藝MVP , 帶領話題
孝淵 YURI 天然呆 無意爆出好多笑料
允兒 TIFFANY 氣氛帶動者
以前泰妍 徐賢都係比較靜 負責配合笑
但現在好唔同
(泰妍係驚六MC 幫唔小綜藝感 主動接梗, 真係好開心 好感動有依個改變)
(徐賢自從SHAKE IT 開發後活潑咗好多 可能本身都係INSIDER)
分享下我HARDDISK 入面少時比較好笑參與過既節目
方便大家去B站搵

至親筆記
夜行星,
來玩吧,
黃金漁場 Radio Star,
The.Beatles.Code,
Happy Together ,
強心臟,
演藝家中介,
Healing.Camp,
another sky,
OnStyle Channel,
SNL KOREA
青春不敗第一季
家族誕生第一季
HelloBaby
少女上學去,
恐怖電影製作廠,
weekly idol,
running man(全體上去個幾集)
starking,
奇蹟的勝負師,
明星金鐘,
哈哈夢SHOW,
萬元的幸福

依個B站都算幾齊, 除了以上既其他都有
https://www.bilibili.com/video/BV1ax411B7LX?p=129&vd_source=27ac3e8282b85013d539f92b8c3fac5e
Girls' Generation (SNSD) ~ Most Popular Member Each Year [from 2007 to 2022]

https://www.youtube.com/watch?v=esx9SOC5q6E

Sunny人氣有咁差咩?無論幾時都係包尾?
係真的
佢哋以前已經係咁癲,hello baby / channel 少時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞