[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!(809)15週年 Sone GG Forever 1

1001 回覆
45 Like 6 Dislike
佢全學期返咗2日學,得一日有入課室
簽名都攞唔到就走咗
淨係影咗大合照
本來有得跟埋全班落canteen食飯,但佢一去到已經比Fans包圍受歡迎到癲
依加出國起碼要早大半個月plan定 又要攞假同搶酒店
好想見呀呆呀允同舞后
如果真係早左俾個位爸打你
我要返香港唔洗隔離先有機
新sone留名
想問你哋平時邊度買碟 想買deluxe ver.又驚cd warehouse冇貨
有大合照都無憾啦

個陣都唔明佢哋4個係點讀u
去到邊都會俾人圍
好耐之前見過張飯拍,係牙權喺campus拎住罐啤酒好多人圍住佢傾計(重點應該係啤酒
如果依加知中唔中就有時間plan
唔知佢地仲夾唔夾到時間整多幾場
今朝tg group彈出黎都嚇親
廿幾歲就揸住罐啤酒周圍走咁癲 仲要公眾地方
我淨係睇過佢係街share 個包俾fans食
韓國嘅大學校園內每一個垃圾桶都圍住一班食緊煙嘅學生
夜晚大學宿舍附近一街都係飲醉嘅學生
嗰邊文化係咁,飲兩啖啤酒好小兒科
考慮埋日本環球場簽售?
衝銷量先開簽售,sm玩到咁大啊
日本更加唔得啦 都冇得自由行
除左fbgroup仲有咩渠道睇到佢地d行程
以前都係咁既模式
可以上twitter @SNSD_0805 火樹銀花
岩岩先睇完驚六
個節目比較靜態 開頭限制左佢地發揮
一到唱歌就失控
允同秀英個part真係笑到牙骹病
權呆又好似醉左咁淨係想跳舞 跳到耳環都甩出黎
睇黎佢地真係好耐冇一齊上綜藝
玩到癲曬 允連門面形象都放棄埋
見到boom同少時大隊做節目有d返返09-10年代咁
佢同金申英真係睇住少時大 個幾年成日part住上綜藝
金申英以前都係可以自由出入少時宿舍既人
有冇人知仲有邊到收香水團購
乘風破浪個素顏排名 到而家重睇都會笑出聲
笑死
睇個時都覺得秀英個style格格不入
有冇一次大家個dress code 8個岩曬

———————————

看錯群組訊息的少女時代秀英

大家說「要穿得像Party活動時一樣」
結果秀英看成「要穿得像Party一樣」
所以穿了燕尾服

還有之前說記者會的背板是亮粉色
所以要穿黑或白色的服裝
結果孝淵看成要穿亮粉色的服裝ㅎㅎ....

來源: theqoo https://theqoo.net/2542453283

1. 真是的,孝淵也超搞笑ㅋㅋㅋㅋㅋ

2. 大家能不能好好讀訊息ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 我要瘋了,真的好可愛ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

3. 還不如讓她們各自的造型師自己創一個聊天室呢ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

4. 啊,難怪,我還想說為什麼只有秀英的服裝是那樣呢ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

5. Boom看到之後還開玩笑問說秀英等一下是不是要變魔術給大家看ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

6. 少時真的是超有趣的團體ㅋㅋㅋㅋ

7. 好像也不太算是燕尾服

8. 啊,我昨天看的時候還想說為什麼只有秀英不一樣呢ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

9. 為什麼訊息都只看一半!!!

10. 應該是因為成員很多,所以訊息也超多吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

11. 真是無言ㅋㅋㅋㅋㅋ

12. 我沒發現孝淵ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 那個是保護色吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

13. 少時的大家真的都很有個性,也很漂亮ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

14. 因為可以理解她們為什麼會看錯,所以覺得更搞笑了ㅋㅋㅋ

15. 看到秀英在驚六被笑是魔術師的時候我真的快笑哭了ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

(轉載請註明出處,謝謝~)
Source: 韓網評論翻譯站

想問下買咗kwangya club ace嘅人係咪運唔到香港?
仲有黃秘書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞