[Todd見字請收手] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
車路士嘅style
我覺得古古 係極重要嘅收購 等同黑鳩咁重要 暫時Todd狗買嘅人我都鐘意 英超就係要古古呢type 同你死纏爛打 硬淨派
Ake 45m+ add on
Cucu 55m+ add on
弱智都識揀
Tuchel: Ake
今年plan b好j過哂plan a
聖戰黎 是旦一邊會死
古古戰術上係極重要一員,咁依家左右邊都會有一個做變形嘅棋子,可以將佐推前少少,釋放佢其實十分擅長嘅吊高波/放直線嘅能力,等佢參與進攻多d
點解沙利同沙利巴差咁遠
車曾經有salah kdb但踢唔起
沙拿就踢唔起

迪布尼係有貨交俾摩狗趕走
得1年約
好記得佢返黎第一場就有助攻
點知第二場踢得唔好就開始比寸王雪
Dllm 寸王
沙拿夢想係跟巴哥 kdb果時搶唔贏馬達Oscar
昨日西甲伊巴主場3:0大勝皇家馬德里,爆出冷門,其中表現最好的球員應該是轉踢左翼的巴塞隆拿借將古古列拿,雖然他沒有入球,但在左路策劃了全部3個入球,其中一球由他直接助攻。

比賽前兩天,古古列拿接受香港「網絡紅人」達哥訪問,提到最擔心的球員是皇馬前鋒賓施馬,達哥即場叫他不用擔心此人;果然賓施馬今場表現極差,常常越位。

香港「網絡紅人」達哥應Now Sports及beIN Sports邀請,參加La Liga Experience,昨日(11月24日)入場觀看伊巴大勝皇馬的比賽。在賽前兩日,賽會安排達哥訪問當時仍鮮為人識的古古列拿。達哥見到訪問過的古古列拿踢得好,也很開心,他說:「古古列拿今場發揮得非常好,我問過他對自己的《FIFA》數值的看法,他答(不太滿意)射波。雖然他今場沒有機會發揮,但他的迫搶、傳球及走位都很好。」

達哥日前的訪問中,還與古古列拿談起皇馬前鋒賓施馬,他說:「我的其中一個問題,我問他哪個皇馬球員要特別注意,他提到賓施馬這個名字,我都有跟他說不用擔心。他那時就回應,要對付賓施馬,就多派人包夾。你見到賓施馬今場表現麻麻,根本不用擔心,跟我對他所說的差不多。」的確,賓施馬今場踢得很差,沒有建樹,時常中伊巴的越位陷阱,他個人7次越位。
搵人全季阻住佢啦
李城有冇興趣要Kepa
記者Euan McTear透露古居利拿留下一把長髮背後的故事:

這並不是因為想像佩奧爾一樣,即使是他的偶像之一。但真正原因是他的母親要求他留長髮,這樣她就可以在青年足球比賽中更容易地發現自己的兒子

洗咗咁多都唔覺隊波有咩upgrade
放完又要搵二號龍
美國仔一月先到
杜狗係弱智
因為冇咗兩件中堅好傷
同埋進攻大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞