[Todd見字請收手] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
得罪講句,
你係西甲執佢番黎之後
杜曹有無能力調教到佢適應英超+上到一綫?

呢d上緊位既球員我地都大把
只係自己唔識教咪要洗錢買到俾人教好左既球員
“Maybe we bring one more player, maybe not. Still, we have Malang Sarr with us and Ethan Ampadu still with us. We have options but at the same time, we know how many games are coming. So let's see if we can still maybe sign a player."

含number都冇講經咩
佢踢白禮頓果陣係幾sharp 希望唔係水貨 佢都幾爛打果隻
佢防守係幾強硬 你唔易放甩佢

破左mendy個紀錄
波底企位好衰極有個譜
勇新
史上最貴同史上第3貴左閘都係車
Todd哥兩個都要哂喎
買曬囉
佢會一邊追住對手 一邊講神愛世人
耶蘇保佑你 對面會驚左佢 放棄進攻
留錢買前鋒仲好喇
屌你老母!
咁mark耶穌呢?
如果執佢返嚟
車區首先會沖曬出嚟屌 又買dllm
跟住杜狗唔識教 調教失敗
車區:屌 又多一件deadwood

其實即係等於艾馬臣 沙柏哥斯達 堅尼地呢啲
即係中後場左路幾乎每個位都踢到
德國知名足球數據網站“轉會市場”的數據顯示,在簽下古居利拿之後,車路士今夏的引援總花費達到1.86億歐元,超越巴塞和拜仁,位列今夏轉會投入的第一名。

金錢足球is back
以前我以為佢係翼
連同first team train嘅機會都無,算吧啦
Tackle幾好,落腳準,守轉攻效率高
閘/翼衛係杜陣式嘅靈魂
車無乜呢d低價買潛力/幻幻然後成才嘅系統/運氣
佢未去到翼,但以前喺基達菲做過左中場係唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞