[Todd見字請收手] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
睇黎musiala都開始係拜狗上位
拎到正選
Acl難recovery過骨 同埋冇話一定會100%recover晒
獌狗黎講utdtrey好正
Musiala對rb 場超級盃踢得好好
見到佢係豪門上位都鄧佢開心
只要唔係25仔咁走 發展得好都會鄧佢開心
就開波!永昌宮加油
ACLR之後最影響係quadriceps, due to muscle atrophy

Studies大概係話6個月post op 會有30% strength deficits

但呢家好多好撚pro既return to sports planning去幫recovery
西班牙ESPN記者Samuel Marsden:巴塞財政部門已經得知巴塞仍然唔可以註冊所有新球員,巴塞需要開啟第四次杠桿,或者出售球員。巴塞距離今季第一場西甲賽事只剩返一個星期。
學識淵博
Cls
好似話仲差150m,而家準備賣緊個唔知乜撚嘢studio可以收100m,都仲差50m
Todd哥可唔可以㩒返住疤黎搶
FDJ我地有好大優勢
3rd lever用埋, 但係一個新球員都註冊唔到, 就算用埋4th Lever都冇可能註冊晒新球員
除非班老野全部做義工 + FDJ離隊
佢地呢家淨係reg左天神仲有kessie?
La Liga have rejected Barcelona's attempts to register 5 summer signings (Lewandowski, Kounde, Raphinha, Kessie, Christensen) and 2 contract renewals (Dembele, S Roberto). Club must raise more funds before league campaign gets underway in 8 days.

一個都冇
我講30m FDJ根本唔係9up
Todd哥識玩就開30m, 每一日減2m
睇下疤狗deal唔deal
一個都未reg
Dembele 本身上年踢緊都冇
一來我地中場唔算好急等人用
二來等疤丐註冊唔到(唔好信 d 疤喉舌話註冊到人)
食住花生睇定來食
千祈唔好入 Depay, Auba 呢 d 貴夾唔抵幫疤清貨
完左約先, 當新球員睇
因為佢完左約再簽
當新簽
如果30m euro入到FDJ, 我話撚知Todd哥85m pounds轟落Fofana
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞