[KPOP] K-POP 2022討論區 (39)

1001 回覆
3 Like 27 Dislike
秀妍千期唔好有事潮文呢
Look at me, 호기심을 자극하지
MONSTA X 除左IM全員續約
點解會發生d咁既事

送完機我一路搭巴士一路睇番做咩事
岩岩番到屋企忍唔住喊左 真係好心痛
點解 點解你地要追埋入去 明知危險都要死湧欄湧 秀妍做錯左d咩要令佢發生一次又一次既傷害 琴日我已經好擔心 病左都重要上台

你地就唔可以俾佢休息既機會? 有無諗過秀妍既感受 呢2日秀妍係台上都顯得好唔舒服啦已經 重要追埋入去想點呀

我唔知你地究竟當佢地係一個明星而去追星定係一個互相支持既朋友 少時點解成日都要保護我地sone 而我地部分sone就唔識去保護番佢地 係要做d少時討厭或者唔開心既事 唔識得企係佢地既立場 心態去諗一諗咩 剩係識沖沖沖 影影影 大佬呀人地連開2日concert唔攰架咩 俾d時間佢地休息啦好無

泰妍最憎機場就係咁解 個個好似見金咁 台灣都唔係第1次發生架啦 想博咩姐 博可以用手掂到佢地? 唔該你諗清楚自己係咪真係可以自稱為sone秀妍呀真係唔好有事 唔係既話我會內疚一世點解當時保護唔到你

唔係你身邊 我宜家個腦已經一片空白 都唔知自己打左咩字出黎 宜家得一個願望 就係秀妍千萬千萬唔好有事呀 心都碎埋

又破紀錄,依家D新團越黎越好賣

無聲無息創造了自身最低收視率的綜藝《IN THE SOOP:友情旅行》(熱)

鄭秀妍第二本小說情報(熱)
估唔到咁多個續
Pinkblood

8月尾就會大幅換位
Tomboy暫時成為年榜第一
身位SONE 見到少時都仲可以同啲妹妹爭 真係好感動

話說因為少時睇返MELON榜 反而識咗唔小新團
New jeans 個首歌幾好聽 5個妹妹 好有青春活力
IVE 首歌聽第一次覺得一般 但聽多幾次好入耳
Red Velvet 個首真係好好聽 個個performance.ver 真係睇得出SM好有米
ITZY, 同NAYEON 個兩首好典型KPOP 副歌不停LOOP 本身覺得悶 但聽聽下又幾洗腦

但最好聽都係FOREVER 1
8位成員對格外備受矚目的她無休止嫉妒
咁啱呢排少時Comeback時機出書
話Jessica冇陰謀都冇人信啦
love dive應該最尾會過tomboy
前提係到年尾都維持到每日57000左右差距
十九萬隻戀童狗
黎緊又回歸 得果兩首歌又會推番love dive同eleven上去
韓國都好多CY KONG
佢成33歲人就好心咪咁幼稚啦
唉,又係我最鍾意嗰個唔續
躝啦 大家有眼睇㗎
嗰8位成員唔活得好過你?
仲要對你無休止嫉妒?
嫉妒你喺支那畀人撚啊?
NMIXX無左影?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞