[KPOP] K-POP 2022討論區 (39)

1001 回覆
3 Like 27 Dislike
如果少時輸畀new jeans咪好冇面
素人
係同一日
有8個人風風光光咁慶祝世界級女團15周年出道
有1個人就做狗係咁奶啊奶奶啊奶
真係好肉酸
Pcy講㗎喎
睇上去係後生仔女但全部霞姨黎
10000yen個
sm慣常手段
source: trust me bro
AI黎
Forever 1但會踢人走
隊嘢咁撚虛偽抵俾圓佑反
點啊想引戰啊?
你唔講下畀人踢走嗰個做過幾多好事累全家?
好想牙演入LE SSERAFIM 取代5號藍
不過hybe係唔會咁做
SM點會俾佢入,之前取消佢啲綜藝節目
其實佢揀15周年接呢個節目已經好好,呢8年嚟第一次可以俾佢上舞台,仲要係電視上面俾大眾見到
點樣取消佢啲綜藝節目 幾時嘅事
佢依家都好嘅
喺大陸同班老雞一齊組隊驅風女團,幫佢還債
屋企有錢唔憂做,得閒跳下舞算
問題係支那女團邊個睇啊?仲要成班老雞,
支那人都唔會睇啦!有jessica 都唔掂
我以為大陸禁咗選秀節目好耐
噱頭嘢嚟架咋,上兩季都係話成團,但之後無咩活動架
純粹節目組賺sponsor,演出者賺演出費,同之後嘅名氣同接代言
我都唔明寧靜同那英點解可以玩咁多次
2022韓網萬人票選五代女愛豆顏值top10
柳智敏以9161票,成為top1
且為對內top10中唯一上榜
#aespa唯一門面柳智敏# ​​​
前十分別為 top1 aespa 柳智敏 9161票 top2 IVE 張元英 7824票 top3 (G)I-DLE 趙美延 5217票 top4 本月少女 田姬振 4612票 top5 ITZY 申有娜 4436票 top6 Kep1er 沈小婷 3758票 top7 NMIXX 雪允 3435票 top8 LE SSERAFIM 宮脇咲良 3129票 top9 fromis_9 李娜炅1963票 top10 STAYC張禮恩 1563票
宜家只要整容就可以做top 1
除左karina全部a cup
瑛妹又屌打櫻花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞