[I/A] World Flipper 日版 (256) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
20抽結束尼個回合等執7
個endless塔今次煩到仆街
唔入fever=完全無dmg咁濟
就算只係第一層,比你用最頂配嘅技傷隊,如果跨屬+唔入F都有排磨,唔似上兩次頭幾層可以訓住打

就算入左fever清左果堆攻防buff,都要係短時間內爆發打晒啲傷害,唔係重新上返晒啲buff又要再由入F開始loop過
仲要入F要花嘅時間會越嚟越多,對面又越嚟越痛,真係唔知點捱

入完fever得水down同pf down,跨屬技傷今次可能無咩睇頭
光砲暗叔隊PF應該就無問題,但唔知跨屬PF work唔work,都係要解決生存+入F速度太慢嘅問題

如無意外今次上到嘅層數又會再少啲,配隊相信都無太多選擇
其實個人一開始鍾意爬塔,係因為呢個模式可以活用到好多唔同嘅中低配角色
好似第一次不死王咁,最高爬到15層,可以用到成90隻角色
火隊一大堆擺倉底發霉嘅2、3線技傷角都有得出下場

呢兩次都無左呢種感覺,限制太多到最後都係繼續用返平時最勁果堆角
上次最多都係12-13層,如果今次再少啲,用得果幾隊其實真係無咩好玩
今次應該6-7層都夠1000內
掛狗啲傻9真係好得閒
今次個塔單人部分應該者時最難,地獄級要auto要極高配,仲要roll
要打150s內更加要半auto
佢好似用黎測血量
8層後面係100萬K
咁你都知?
個血量由1層開始已經癲癲地....
就係話有掛9開住黎去測
隻luka真係好癲佢主動技可以幫隊長buff 250攻仲要計2個buff+sub位100叉滿

依家係任何水技傷隊都入得
同水碳/大奶呢類常用攻buff角比,Luka一招主動技已經等於/勁過佢地擺main位6板同主動技加埋
都叫20秒既 不過技傷隊
2版都未開 已經咁勁
無入F應該得12秒,要入F先有20秒,算係唯一小小嘅弱點
如果個軸對得唔靚/卡判定有機會甩buff fail
水碳大奶果啲buff多數15-20秒

不過數值高到咁又擺sub就得,易用到咁我覺得已經無所謂了
3.0嘅隊長數值高到拎去做純buff都屌打晒啲舊support
突然諗諗 隻浴黑都係140%
佢250%真係小癲
全game都無一隻角色有佢咁高嘅攻buff主動技啦
淘汰計劃 正式開始
而且佢仲有全範圍暈 甚至可以簡單D踢罐添
好難想像佢真係出一隻3.0輔助,可以勁到點
3.0再無純輔助
要打得高,buff同埋獨立乘區,最好有埋鎖頭

7隻五星歪晒
CY
賣AC意密
齊限齊武
$1跟機
依家要報埋5星破晶同稱號,人踩人緊
NGA都勁多人放緊
大多你$1!
4500 + 20券 0限
玩撚猿 我隻偽娘呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞