[I/A] World Flipper 日版 (256) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
人們再次想起 limited flipper的恐怖
上面小黎段片可以望望
其實三隻都只係數據增強 隨時都可以有野替換
反而有新化學作用得屁孩一個

呢三隻得斬鐵係有左之後打關卡會輕鬆好多 但係造球呢D野.. 出多隻新限就隨時替換得, 不過起碼用三個月至半年一定得既
聽君一席言 留返一井唔換機佬
我配隊都係唔識 都係聽上面段片個幾個DC老油條講既野去諗
如果唔怕煲東瓜可以聽下
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=32875558&rand=272
想問下呢隊操作係點
佢一開始講嘅一套3連係應該點操作?
31121?
好難講換唔換佢連出4隻新一代數值角,唔知仲會唔會再出
如果CY傻起上黎出返限廚咁既角色,咁呢4隻就有排用
睇返CY往績過一排會出返近似既普角
佢之前小作文係講之後都係好似第一期泳裝咁既強度既角色
會一直推落去

當然有機會佢收手出番D2.5角 但係隊長角3.0應該不能避免
暫時未見到3.0輔助就真既
我都想佢出d勁輔助
輔助連2.0都無仲用緊1.0果堆
我諗聖誕龍媽之後都再無勁d既輔助
https://twitter.com/SS1_mztmr/status/1554504585230036993
我其實麻麻地想佢出3.0輔助
寧願佢出多少少常駐強勢輔助俾人抽仲好...
無年牛真心慘
蜘蛛係咪可以叫下位?
不過減血加盾咁強既功能性好難再出類似
仲有充能
講真 如果唔係真係勁到咁樣 我真係唔會用天井
你應該調返轉諗,果堆1.0時期出嘅輔助本身已經係3.0質素
唔係點會今時今日佢唔敢再出新嘅勁輔助
聖女唔係必要,普龍女都夠做
唔係必要,普龍女都夠做
冇玩一排 岩岩40抽得隻暗 另外2隻重唔重要
勁但唔係必要
睇box決定
睇你無玩幾耐
呢輪啲輸出角某程度係為box唔齊嘅人而設,抽左呢幾隻起碼可以組到隊唔差嘅技傷

假如你本身幾個屬都有隊勁嘅技傷,暫時未去到好必要

當然我估好大機會半年後成個環境唔同晒再復刻果陣都會變成必要
好期待WF之後每個池都出四皇級別角色
其實都係睇啲人點定義「必要」,始終wf好多野都有下位/下下下下位替代

依家係成個環境不斷改朝換代,視乎你有無興趣緊貼潮流

用火技傷做例子,你依然可以用星忍火魔劍做輸出,巫女插隻技工去做回轉,唔用新角/武
只不過輸出低啲、打耐啲咁解甚至你想用返佐倉做輸出都無話唔得添
反正大部分時間可以靠人carry

不過咁樣並唔代表星船zeta abs火手環唔係必要咁解[sosad

只可以話營運有心繼續出嘅話,好快呢堆仲未係必要嘅3.0角色就會變成各自屬性嘅必然核心角
只係諗起聖龍出果時baha 有人咁講過
結果打TA就喊左出黎
好在冇聽班人9up

講必要性始終係睇打咩關
如果照Baha果幾友個概念咁諗
連隻泳翔太一樣唔係必要
冇佢一樣有好多其他角色踢到而家風有利既關呀
又唔係台版有未來視
我真係唔明雷砲同光斬鐵有咩地方唔值得人抽

講雷砲同光斬鐵技能判定難中就仲搞笑
雷魔女黑人兔AI同樣有差唔多既判定咪一樣照踢
有自己砌過下隊都知道個觸發判定細係有辣有唔辣
踢隊黎講判定細D唔會早洩真心唔明有咩唔好
講光斬鐵對軸差既
我諗根本都冇睇到出面已經玩到光斬鐵踢到幾多暗關

要睇Baha我真係寧願走去睇NGA既殘體字心得
起碼多人討論到
唔係得幾個抄隊佬係果邊圍圈取暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞