[I/A] World Flipper 日版 (256) 除定褲準備喜迎水著女女

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
呢兩隻我估一隻暗一隻水
定係火同水?差呢兩個系未有3.0
啲人用劇情對話框顏色去估當然未必準

我真係好開心呀
揼唔揼埋最後個10搏光炮好
你爭幾多?唔多就搏下囉
抽雷宗定直接換好其他我都有
160/250 差光炮
你咁好尷尬俾我課埋月pack再抽算
都係留比故事限算反正力架2板應該都頂到陣

一定係我平時冇課金 爸爸嬲左我
https://twitter.com/LeThE_Shion/status/1556084988524773376?t=jgdZAVnlO8UM0utNibb7XA&s=19

笑撚死,接近0輔助角嘅光技傷秒住地獄暗嚟打
聽講最快可以打到16秒
雖然係手動,但成個組隊思路算幾特別
而且auto唔到嘅位主要都係光彈招技命中率太撚垃圾
所以講主動技垃圾,斬鐵光兔呢啲只係判定窄啲但1hit又易打中嘅真係唔算咩

考慮到光隊本身唔算多勁嘅輔助,同時回轉偏垃圾,就索性兩個位純輸出,中間半輸出半輔助,然後用聖女同光彈去做回轉

講真到依家都仲未棄wf, 基本都係因為隻game組隊真係夠自由
好似我呢啲剩係識抄隊嘅廢柴就算只係理解啲人組新隊嘅思路都覺得好有樂趣
王子換Darkness幫光彈鎖頭可能有得諗
30抽無雷宗,唔抽住了
Darkness係呢啲短期隊接近0buff,同埋應該都好依賴王子招技去擋開頭嘅debuff

等出多隻角色代替光彈可能現實啲
得雷宗,另外兩隻請問洗唔洗抽

無咩石了
前提係無咩石嘅話,就算3隻都無都唔會抽
雷宗好似改完都係mama地
由原本嘅地底泥變成一般,算係咁
終於可以skip
倍率完全無變就知無咩用

不過雷隊純技傷嘅角色本身就難用,你見千岳同果隻新機人十年都無機會上一次場就知

將雷宗改去呢個方向表面上係叫勁左,實際上除非之後雷技傷走呢個方向,完全放棄背水同fever,唔係呢幾隻角色應該都係咁上下
Ok,又skip得風蛇活動上次打滿左
今次換埋d券又可以生草
https://twitter.com/WF_TotalDiscord/status/1556489811363758080?t=hLAWGca4LXLXC6aQbLlEWw&s=19

160combo果陣輸出先同千岳差唔多
倍率低真係無人權
揮個手
一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞