[世錦排球吹水區] 1

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
仲以為兩邊都係泰國打
成件事好野雞
有得睇下都好吖 唔想淨係睇佢賣小米同不知名餃子
應該唔會架喇 佢都好似退咗國家隊 睇Ensing啦你
話說Ana Cristina臨時退出世錦賽原因係 佢想好好咁備戰費內新既賽季

我覺得呢個原因有啲離譜 首先佢係費內一直都只係後備 Vargas唔係度果陣 費內都係Arina+Meliha+Lazareva呢個組合 何況Vargas去完天津返嚟 Ana更加唔會有上場既機會佢同Arina都係同齡人 但係Arina既球技超唒佢班

另外Guimaraes都對佢算好 舊年VNL,奧運,今年VNL都帶埋佢拍手攞牌。佢依家突然臨時話退出世錦賽,而唔係提早講定,真係好咩 最後,備戰世錦賽同備戰費內新既賽季係冇衝突架囉 你睇下Macris
係咪見自己最尾個樣打得好 又見Julia唔打 扭計想要上陣時間所以吵大鑊
大把人打緊土超都照打世錦
支持
餃子係咩嚟
25女
如果真係呢個原因,Guimaraes真係太好人
俾佢Guidetti ,無啦啦退國家隊,你成世都唔駛翻嚟!
話說Ana Cristina臨時退出世錦賽原因係 佢想好好咁備戰費內新既賽季

我覺得呢個原因有啲離譜 首先佢係費內一直都只係後備 Vargas唔係度果陣 費內都係Arina+Meliha+Lazareva呢個組合 何況Vargas去完天津返嚟 Ana更加唔會有上場既機會佢同Arina都係同齡人 但係Arina既球技超唒佢班

另外Guimaraes都對佢算好 舊年VNL,奧運,今年VNL都帶埋佢拍手攞牌。佢依家突然臨時話退出世錦賽,而唔係提早講定,真係好咩 最後,備戰世錦賽同備戰費內新既賽季係冇衝突架囉 你睇下Macris
如果真係呢個原因,Guimaraes真係太好人
Guidetti ,無啦啦退國家隊,你成世都唔駛翻嚟!

唔知係咪講緊呢個。
iphone直播challenge 都冇得睇

仲有呢個 Tiramisu dumplings
痴撚線
一睇球場上既小動作一定係gay
笑撚死 好撚hardsell
仲有比分...唔知打緊乜...
D 動靜好似會畀人輪嘅人夫咁, 好有畫面.
笑死
鄭浩英估本身未好 都講到明夾咗佢去先 再睇下報告先缺定
李素英又傷咩呀夾走哂D主力無人打KOVO CUP 真係搵鬼睇
準備0勝0局
正常啦 用埋啲濕鳩理由退 唔知做乜 你話黎就黎話走就走 一係就勁到成隊主要靠你先會比你返黎
欺凌姐妹花既機會黎了
欺凌正仆街
永遠消失啦
笑死咁都比你地搵到
我諗韓國贏到克羅地亞=任務完成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞