[世錦排球吹水區] 1

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔靚仔但有男人味
靚仔喎
平日好難睇
zaytsev 係咪唔玩世錦
1點岩岩食飯
一個鐘睇得2局
唔係佢唔想玩。係無得玩。
點解啊
忽略左一件事 係樓上巴打PO果個時間唔知係香港時間定泰國時間
主教練話佢排 OP 第三,將佢送走左。
vnl寫佢係OH架喎不過OP第一二係邊個?
好傷心下屆奧運會唔會已經冇佢
Yuri romano 同pinali
除非回春或者傷到無人用
唔係既話應該唔會係意大利再見到佢
越老只會越flop
泰12
所以香港應該1
pinali有出過咩?冇印象嘅
仲諗住可以睇多屆奧運就心足
我都好鐘意佢
但佢去巴黎都係拍手 一係打魚腩 垃圾時間上場
其實 佢一直都係OP, 上年做完手術出返黎有無打過OH就唔知.
有highlight 見佢響4號位, 但唔知係打OH定反輪.
VNL 報咩位置, 其實睇下就算, 唔一定真係打果個位.
例子: 中女神刁報過一個星期L.
Any肥, 傷後實力唔係突出已經係事實, 或者係傷患問題, 又或者係狀態問題.
佢VNL 最後果個我都有提出過, 佢個節奏好似同而家主力陣容唔係好同.
不過佢呢D世界級, 無話調整唔到.
教練一定有自己想法嘅, 只不過係IVAN 間中都頂到一傳, 其實對意男呢D間中雞起狗走嘅一傳好重要, 至少可以頂起左個波先, 而唔係飛去月球再撈返入黎打修正.
Romano 水準飄忽上黎其實都幾得人驚, 睇final 嘅水準其實好懷疑佢第一週係咪食左藥.
佢vnl都係打2號位 應該鳩報姐 意粉2號位等人用多過4號
世錦賽男女亞洲隊d時間都幾靚
係出線之後女子分開好多日打有d仲要2點 又要爆腎
又或者玩鳩佢。講明OP無佢位置等佢知難而退。
睇波送飯 希望到時有LINK睇
我12開始
男排泰國打, 唔排除 SMMTV 會youtube 直播.
女排菲律賓打就可能窄少少...最驚搞到 Iphone 響 FB 直播.
美男世錦出左名單未?想知anderson會唔會打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞