|Switch機主討論(171)| Live A Live | Xenoblade 3 | DigimonSurvive

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
如果想玩晒3集,個次序係應該點玩最好
1+後日談>2+黃金國>3
1,2,黃金國,相連的未來好似好d,相連的未來有2入面某隻野出現
巫3戰鬥唔太難
唔係越太高級去解任就OK
我薩爾達連盾反都唔識 每次都係堆血
我今晚買 努力試下
如果冇玩巫12既 一開頭幾難代入既
連D人物關係都會好亂
但巫3係一隻好GAME
世界觀 人物設定都好好
同埋途中要你取捨選擇
慢慢ENJOY
239買咗港區 突然發現日本賣得仲平
唔好意思 想問下sd卡推薦邊度買
包闣全部dlc??
我今晚買 努力試下
如果冇玩巫12既 一開頭幾難代入既
連D人物關係都會好亂
但巫3係一隻好GAME
世界觀 人物設定都好好
同埋途中要你取捨選擇
慢慢ENJOY
239買咗港區 突然發現日本賣得仲平
包曬全部dlc??
yes ar
日本3564羊
突然發現日本區無中文有d慰藉
要平去電腦/電話鋪買返張Samsung/Sandisk冇license普通卡
你呢幾張多個磨菇logo貴成舊水
我諗住呢度已經平過官網
無去咁電腦鋪 有d驚比人當水魚
https://www.audiocom.hk/products/card-sandisk-nintendo-switch-nintendo-licensed-memory-cards
想問下呢度買安唔安全我見官網每樣都貴好多
要平去電腦/電話鋪買返張Samsung/Sandisk冇license普通卡
你呢幾張多個磨菇logo貴成舊水
我諗住呢度已經平過官網
無去過電腦鋪 有d驚比人當水魚
你係上面個網買就真係水魚
sandisk128gb都係100頭
真係驚嘅咪俾多幾十去豐澤
如果想豐澤買張128gb既sandisk sd卡 應該買ultra/ extreme/ extreme pro有無咩大分別
啱啱睇到豐澤有多謝ching
Splatoon 3 9月9日出
聽日9號公佈大叻未
in/ out速度唔同 但用響switch分別唔大 都係咁慢
金色同黑色多十幾二十年保養
啱啱叫老豆去買sd卡 佢話屋企有張二十蚊既深水埗sd卡 上面有簡體字呢d會唔會有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞