|Switch機主討論(171)| Live A Live | Xenoblade 3 | DigimonSurvive

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Xenoblade有興趣,但未玩過1-2
switch有齊曬1,2,3代
當然每一隻都獨立故事
但玩左前作會睇得明多d彩蛋
香港有冇鋪頭做switch 更換前面板?
如果有,大概收幾錢?
拎返去任記啦
三角戰略 Xenoblade
主機換新好似要900
完全唔值

比多幾舊已經有多套新Joy-Con, Dock加多個AC adapter
部機沒壞,純粹個殼裂左。保養過埋。
有冇人開始左玩隻新JOJO
原來依家隻fall guys 變咗垃圾廢課game
因為間野比中資Epic買左
啲紫幣難拎到以前每場都有紫幣賺
仲要只可以買到垃圾common item
連PS都要login epic id先玩到,好撚on9
有冇巴打係用開舊機升級上oled? 分別大唔大?
大到你會奇怪自己點樣玩左5年
主要插mon玩係咪無乜大分別
插mon玩0分別
OLED個dock 加左lan port 其實都正,對於我依類一定要行有線嘅人係賣點。 舊機如果要行有線要用usb lan ,效果始終差d
我主要拎上手玩,係畫質靚左定點?smooth d?
mon大左,D色靚左,smooth就一定無
好掙扎換唔換好
我本身用緊初代舊機,換左sp3限定。
如果有限定機鍾意咪換,舊機冇病冇痛又對大mon唔係咁高需求,咪唔好換住
你用開手提玩,粒電又開始廢又有閒錢既咪換
D色係靚左既,但唔係咩驚為天人既感覺,依家人人部電話都係oled架啦,日日都望住有咩咁特別(除非你係iphone 8/se果埋啦)
你想知個分別咪用你部電話同部舊switch播同一條youtube 既switch gameplay咪得 (只限睇顏色)
其餘果D咩畫質好左,smooth左完全無依回事
你聞mon既話仲見到D粒粒大左

我有上手玩過但最後無換,因為我覺得唔值,只係個人感覺
畫面色水靚好多,玩手提mode 多冇可能唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞