|Switch機主討論(171)| Live A Live | Xenoblade 3 | DigimonSurvive

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
照舊盪失路 個地圖大撚到呢
無玩過前兩代 劇情都算易睇
玩左20個鐘仲係第三章
開地圖方便左好多
ZL-X
X
R菇
我淨係知R菇同+號可以開地圖睇
玩完仲可以接住玩第2集
其實都幾難盪失路
你應該本身係唔太識睇地圖個啲?
現實生活已經要靠Google map先出到街
除左返屋企返工唔洗睇之外
想問而家switch白色機香港幾錢到 而家喺日本想入返部
開導航都蕩失路?
上季
Nintendo Switch Sports 484万本
[孖寶足球]マリオストライカーズ バトルリーグ 191万本
星のカービィ ディスカバリー 188万本 // 累計400万+本
[孖車] マリオカート8 デラックス 148万本 // 累計4,682万本
累計
孖車8D 4,682万本
動森 3,938万本
大亂鬥 2,882万本
BOTW 2,714万本
PKM 劍盾 2,450万本
Mario Odyssey 2,393万本
Super Mario Party 1,806万本
PKM 珍鑽1,479万本
PKM Let's Go! 1,466万本
RingFit 1,454万本
Nintendo Switch
1億1,108萬台
卡比 453萬
隻足球搞到咁都就快二百萬
早幾日開左xb3序章
用2代印象黎玩戰鬥同UI都玩到小兒麻痺咁
快快手玩埋數碼暴龍算
所以咪得200萬
新手啱啱出咗新機
睇完置頂關於個2本劵想請教一下
係咪兩個方法:
(1)就將而家個香港ac轉日本區買online plan再轉翻區,但就會無曬餘額(包唔包括啲黃金點數?)
(2)一係開個分身日本ac買online plan再down game,如果第二個方法咁個日本ac嘅online plan啲連線服務仲用唔用到落香港ac?

唔知有冇理解錯
1金幣會keep返
2用唔到
咁係咪大部份人都用方法1
好似都幾抵咁?
果隻電單車怪好違和擺明for開放世界交通工具咁
1用信用卡 轉區唔太頻繁就冇問題
where is pokemon sleep
朱紫上硬榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞