[我想睇大金鳥做buyer] MLB 2022 (11破左紀錄)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
點解你覺得個話事權係Padres到
依家係Nats要個first base, Padres話包Hosmer,唔肯去就包Voit,個Deal先咁順利
Jake Lamb WRC+有121
算係唔錯既pickup
一個啤梨唔夠 仲要打多件Gallo
依幾日交易多到喊執死人

DeGrom 出返怕佢封鎖自家打線(誤)

所以堆棒

Givens 穩定嘅牛唔嫌多

評價:A(一壘好Full)

重建中嘅小熊賣貨補農場

Ian Happ 同Wilson Contreras 唔賣WTF

評價:C
其實天係想瘋狂儲新秀既話,就學運毒家咁清L晒主力,順便擺返幾年爛啦

Playoff 無望賣貨補農場

Marsh比較可惜,24歲就賣(百大互換算可以)

Iglesias 爛約有人要(完成任務)

評價:B(如果係Ward或者Walsh 賣出去補會更好)

太鼓人

成功保住重要新秀(Lee同Brown)成功買入Vazquez 同Mancini去頂替0打擊Martín Maldonado 同退化左Yuli Gurriel再補上一隻牛,可以講冇痛升級

評價:S(我好曾太鼓狗,但佢哋真係補得靚)

Castillo 上左架沒得唔All in
Lamb比道奇修好左,增加調動彈性

評價:A(補多隻牛好少少)

唔知做乜鳩

評價:D

手套人傷左頂位
Peralta左打武器

評價:B(唔熟

賣貨補農場

EROD返左去未

評價:C

賣到期約大補投手新秀

評價:B

應該係怕有人傷買多個sp頂

Jansen 同 lglesias劇場組合?

成功賣出Gallo

補左Montas(市場上第二好sp)

再加多隻牛

外野有Benintendi 同 Bader,外野防守進攻好完善

Benintendi 嘅長打消失左

先發賣左Montgomery WTF唔係好夠人

評價:A

賣貨補農場

可以賣全部大清倉,補左唔少靚新秀

評價:S

成功補強先發

評價:A

清到期約禮農場,仲以為會賣XB

清到期约

有啲黑人號,Lopez 冇賣到

賣牛補百大

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞