[我想睇大金鳥做buyer] MLB 2022 (11破左紀錄)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Marsh有少少可惜

我以為賣Ward
俾啲信心我雙城好冇
DFA Upton 變左冇咩用咁
你哋有神牛陣
水牛軟投多對啲明星級打線未必守得住
Loup同Tepera清唔出
Tatis soto打撚死人
我仲諗住Ward 同 Walsh 賣其中一個昆百大

最後見Marsh有少少突然
季初啲白襪fans係到笑Steven Kwan會係下個Yermin Mercedes,有頭威冇尾勢

睇下依家邊個笑邊個
白襪冇做Seller

Text book contact bat
Avg Exit Velo
如果想講 Qualifying Offer to Draft impact
到時大家可以交流下
就咁睇你個例子其實唔完全正確
因為 Angels lost pick 同 Dodgers gained pick 唔係直接互換
同埋 luxury tax threshold, revenue sharing 同合約大小都會有影響
好似道奇 case
因為過咗稅線
compensation pick 係4th round
而天使係無咗個 second highest pick

留意以上只係其中一個例子
唔完全 apply 落其他隊
有興趣再講
我知要計稅線

躲今年冇首輪
得ohoppe係有用 直頭可以而家就取代suzuki
moniak都係算鳩數啦,另一個新人唔知,好似連3a都未夠班
打foul/bb能力真係好強
衰在近乎0 home run力量
嚇撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞